oxi Obriso cijeli SSD, a ono što mi je bitno prebacio na druga dva.

U sat-dva kod kuće toliko sam se navikao na layoute i snapove da mi je muka na poslu s W10.

Ako koga zanima, KMS radi. 😃

Preporuka za Enhance Audio opciju, posebno za korisnike slusalica.
    Isprobao sinoc i napravio komparaciju, definitivno mi bolje zvuci sa ukljucenom opcijom.

wooddiebone tako je i meni bilo na prvu. Isključio i uključio u biosu pa se prestalo blesirat.

A prije toga je trebalo je konvertirat particiju s MBR u GPT.

Uključio sam i secure boot i TPM i opet isto.

Ja izgleda nemam TPM na AsRock B85M Pro4. Ili ga ne znam pronaći u BIOS-u.
    Ništa od Win 11.

Kada se preko Wireless opcije povežem na TV koji ima HDR, tamo na Display Settings u HDR postavkama mi piše da se radi o SDR Monitoru, i ne nudi mi nikakve opcije.
    Wtf??

Raziel

Nekak mi je logično da za HDR moraš imati vezu sa kabelom pošto ga čak ni stariji kabeli ne podržavaju.

Spojio HDMI direktno sa TVom, opet isto.
      Ne znam koji su im to uslovi da bi se omogucila opcija HDR prikazivanja.

Raziel Nemaš dobar kabel, meni s jednim daje opciju za HDR, a s drugim ne. Ali svejedno je HDR smeće pa ga ni ne palim.

A jebiga, koristim originalni HDMI koji mi je dosao uz plejku. Taj HDMI mi je trenutno spojen u PS4 Pro preko kojeg gejmam (koji mi prikazuje HDR u igrama neprikosnoveno), samo sam ga iskopcao i prebacio u laptop.
        Pokusat cu sa jos nekim kabelom.

Raziel Ako radi HDR s Playstationom onda bi trebalo i s laptopom. Hm

Mislim da je netko pisao ranije već u ovoj diskusiji o tome, meni je nakon nekoliko dana najveća zamjerka na to što mi za puno čestih akcija sada u Windowsu treba klik ili nekoliko klikova više.

Recimo, navikao sam task manager otvarati preko desnog klika na taskbaru, a sada tamo desni klik nudi samo jednu opciju.

A desni klik na ikonice desktopa je posebno glup. odnosno rezervirali su ga samo za defaultne Windowsove alate. Recimo, ako želim raspakirat .rar s Winrarom moram dodatno kliknut na "show more" da bi otvorilo onaj standardni menu s opcijama Winrara i svih drugih programa.

Ne volim kad se kompliciraju jednostavne radnje. I ne sviđa mi se što na silu zatvaraju sustav.

Otvaraš task manager mišem?

Zašto dovraga?