Tko od vas je radio clean install
Windows 11
oxi clean install znač format diska pa install mislim da druge opcije nema
- Uređivano
Ovo je cool. Nakon sekunde dok miš stoji na tipki za povećanje prozora, ponudi opcije raspoređivanja.
Točno se klikne na polje gdje se prozor želi rasporediti.
Ne radi na svim aplikacijama, ali na prozorima i microsoftovim alatima da. Na Chromeu također, na Firefoxu ne.
Super je da su konačno shvatili da ljudi imaju ultrawide monitore i ponudili tri stupca. Prije su to radili samo third party appovi.
U sat-dva kod kuće toliko sam se navikao na layoute i snapove da mi je muka na poslu s W10.
Ako koga zanima, KMS radi.
Fenix U sat-dva kod kuće toliko sam se navikao na layoute i snapove da mi je muka na poslu s W10.
- Uređivano
doktor1 Plus - jedni kvalitetni kursori za nove windowse - Simplify Big Sur
Koristim Mac cursor na Windowsima od sedmice.
Nisam siguran da je ovo baš najbolji, ja sad na desetki imam vrlo sličan koji nema te zaobljene rukice i kuteve nego je baš clean.
Mislim da je sa Cataline.
EDIT: Ove imam https://www.deviantart.com/in-dolly/art/macOS-Sierra-Retina-cursors-650823654
wooddiebone Uključi TPM i secure boot.
wooddiebone tako je i meni bilo na prvu. Isključio i uključio u biosu pa se prestalo blesirat.
A prije toga je trebalo je konvertirat particiju s MBR u GPT.
Uključio sam i secure boot i TPM i opet isto.
Ja izgleda nemam TPM na AsRock B85M Pro4. Ili ga ne znam pronaći u BIOS-u.
Ništa od Win 11.
Kada se preko Wireless opcije povežem na TV koji ima HDR, tamo na Display Settings u HDR postavkama mi piše da se radi o SDR Monitoru, i ne nudi mi nikakve opcije.
Wtf??
Nekak mi je logično da za HDR moraš imati vezu sa kabelom pošto ga čak ni stariji kabeli ne podržavaju.
Spojio HDMI direktno sa TVom, opet isto.
Ne znam koji su im to uslovi da bi se omogucila opcija HDR prikazivanja.