doktor1 To je možda 1600AF, koji je zapravo 2600, samo 200-300 MHz manji boost.

Potrošnja memorije sa mnoštvom toga u pozadini
Svi servisi za igre - GOG, Epic, Steam, Ubisoft, Origin, Xbox
Software - Redargon keyboard, Logitech G Hub, Xonar DGX Audio, Greenshot, OneDrive

Plus - jedni kvalitetni kursori za nove windowse - Simplify Big Sur

Instalirao sam ga tako jos jutros prije posla, ali nisam stigao nista isprobat. Zato i pitam, javljajte dojmove.

Fenix Ak se ne javiš, to znači da si skršio računalo 😃

Ja srećom nemam problema jer imam procesor koji nije podržan. 😃

Flipper Black Friday nam stiže, i ja imam retro kramu već lagano.

Upravo nadogradio.
          Na prvu izgleda jako lijepo, iako će trebati vremena da se navikne na neke sitnice.
          Mahinalno kursorom poletim na Start prema donjem lijevom uglu. 🤣
          Polako će da se testira i istražuju nove opcije u narednim danima.

foggy Sretno s tim, računaj na to da ćeš svejedno potrošiti oko 13-15000 za neko bolje gamersko računalo.

foggy Aha da, bitno da može editirati video za yt s plejke, zaboravih.😅

Ugasite virtualizaciju u BIOS-u, inače će vam skršiti performanse u igrama.

Zero Elgato, molim lepo. Da moram s plejke prije bi se objesio nego nest napravio.

Kaj je tako loše kepčrat video s plejke itself?
                Loša reza, fps rate ili nezgrapno?
                Pitam jer nisam nikad to radio.

Heat

Ugasite virtualizaciju u BIOS-u, inače će vam skršiti performanse u igrama.

Potencijalno... Vidim da je kod mene ugašeno i s virtualizacijom u BIOS-u.

Prvi dojmovi nakon 10-ak min

• sexy su. Čak mi se zasad sviđa centralizirani taskbar
                • Mac je očita inspiracija i veže se za prvu točku
                • Od zvuka do dizajna sve je nekako... umirujuće
                • Ne znam je li to dizajnerska odluka, ali kao da sve animacije imaju delay od koju stotinku. Ne sviđa mi se nikako
                • Sjećam se sličnog utiska s Maca, ali ovdje mi to nikako ne paše
                • Widgeti su mi ok, ali ne znam koliko cu ih koristit dok mi je mob pri ruci. Nadam se nekoj integraciji s Androidom
                • Virtualni desktopi su bolje rješeni, ovo sam čekao za odvajanje aktivnosti

Više se čini kao vizualna promjena nego išta drugo. A to mi je i trebalo, baš dobro došla promjena od Windowsa 10. I baš mi pašu vizuali, poželim da ih sve aplikacije prate. Kad otvorim Chrome baš mi izgledom narušava dojam, toliko da se čak mislim prebacit na Edge. I nakon 10+ godina čini mi se da ću ditchat i Thunderbird