Ovo je total bolesno. Nekoć prije 20-tak god. sam zbilja počeo zamišljat neki softver koji bi generirao glas od bilo koga i napravio neki song uzevši originalni glas izgovorenog ili otpjevanog sloga u želji da mrtav čovjek propjeva i tu ne bih stao sa zamišljanjem jer bio bi i grafički softver koji bi vizualno stvarao lika koji to i pjeva.

Jedan dio se već obistinio i nisam nimalo sretan zbog tog kad čujem ovakvo nešto.

8 dana kasnije

Uživo sa Elvisovog imanja Graceland.

9 dana kasnije

Nešto manje od sat vremena soliranja Terryja Bozzioa 1988.

Gornji video sa bubnjarom nema veze sa dedom jer on lupa po svome.

91 godišnji deda i sudeći po videima hrani se nezdravo. Onda baš pravi primjer zdravih gena.

Deda samo ti polako sve papaj dok si još mlad i moreš, te uživaj.

13 dana kasnije

Ne zvuči loše preview mixa ali je to rad AI-a.

Premijera videospota za pjesmu sa prvog albuma The Night Comes Down je sutra 13.9 u 15h na službenom Queen YT kanalu.

Još pitanje šta mislite jel moralno i fer naplatiti neki digitalno-medijski proizvod kojeg je napravio AI a ne čovjek?

Ima li neki zakonski okvir za takve stvari?

Iako prošlogodišnji video ali uvijek aktualan i u upravo se emitira na Z1 TV kao repriza. Tema emisije je sukob na Bliskom istoku. Gost: Boris Havel povjesničar, politolog i stručnjak za Bliski istok. Pronašao sam video emisije na YT-u u cijelosti. Preporučujem da se dobije bolji uvid u stanje na Bliskom istoku.

10 dana kasnije

Vidim opet poskupljuje. Nikad, ali baš nikad neću uzet Premium

EDIT:

TITANXIS o jbt kako ovo nisam vidio dosad? I koji je ovo kurac? Doslovno su stavili autotune na Freddiea, užasno nešto

Fenix

Meni ok zvuči čak bolji mi je mix onako rockerski sa paletom inszrumenata dok u originalu zvuči više akustično.

To je jedna priča a ovo sa AI gemištima je druga.

Baš ne podržavam to i još će se naći u prodaji čitav set cd-ova. Kupaca će bit. Tako je to sa svim proizvodima koji su u rukama velikih u današnje vrijeme.

Kako je jedan korisnik na nekom drugom YT kanalu nepoznatog strimera ostavio komentiar da su se takve stvari počele dešavati otkako su članovi prodali autorska prava Sonyju što i jest istina. Meni je to baš jadno.

Još bih shvatio da se rade takve stvari radi zabave i svakom besplatno dostupne ali kad uđe u autorsku sferu za prodaju mi je to much.

Pratim kanal ok 4 g.

Jučer je započela nova sezona podcasta, imali ljetnu pauzu.

Gospona Pintarića koji je bio prvi gost vidio nedavno u gradu. Prošao je pored mene i nije me pozdravio, sram ga bilo, hehe!

22 dana kasnije

Brian je predstavil rimejkani queenov debitanski album kao kolekciju. Ma nabijem mu tu kolekciju na luleka.

Fredi da nije skuren sad bi se okretal u grobu.

Drag su mi bend ali ovo je preveč.

S ciljem kako veli da su u glavama imali drugačije zamisli kako bi trebao zvučati album ali nije zbog ja mislim valjda pomanjkanja tadašnje tehnologije u studiju i novaca.

Čak i vizualno izmjenili sličice unutar albuma i sam prednji kover.

AIi nanovo prerađivati pomoću AI i miksati te nadodavati i ubacivati nove sastojke u originalni legendarni album je razbijanje spomenika da bi se nanovo sagradio kao bolji.

Pa nije mu ovo igrica da rimejka original jeboga ja.

A možda ga je i Sony Music natjerao na to.

17 dana kasnije

Ovo je cool. Gusti zaleđeni snijeg ima svojstva kao pijesak i djeluje kao pancirka. Zrno ispaljenog metka tu ne može ništa.

Andrija Jarak na podcastu Mrežnica. Pričao je o aktualnim temama našeg pravosuđa i o slučaju Srđana Mlađana ubojice koji će uskoro na slobodu.

Kad sam se bacio u potragu za sintićima, prvi izbori su mi bili nešto od Rolanda poput ovog dolje ili Yamahe. Rolandovi su mi bili preskupi i manja ponuda dok je Yamaha imala veću ponudu i nešto za majne klajne đep. Na kraju odjamahal sam sa Yamahinim PSR-E423 koji spada u niže rangirane keyboarde a i takva mu je bila i cijena. Ima sve što mi je potrebno za amatersku svirku.

Roland D-50 sintesajzer je koji je proizveo uvodni zvuk Sonyjevog prvog PlayStationa. Apropo gamerskih zvukova na svojem sam uspio pronaći pojedine MIDI zvukove iz prvog MGS-a što mi je bilo na opće veselje.

Dio videa u kojem se može čuti (PS intro) 03.06-03.15 min.

6 dana kasnije

Šta Igor igra i stavlja na svoj YT kanal, to je ludara. Da se nagovorit od svojih pratitelja na svakojake igre, hehe!

Ova igra je šašava skroz a još mi je zabavnije njega slušat dok igra ovo njesra. Ko koza simulator sistem ludosti samo mi se čini da je ovo ipak tehnički kvalitetnija igra od koze. Vjeverica sa pljucom😀

4 dana kasnije

Ovo je ko strateška igrica.

11 dana kasnije

meni odmor za dušu gledajući ovakve videje.