Tzereen 120 Hz (morao bi biti na svim modelima, androidi to imaju već na skroz jeftinim uređajima)
Iako se nacelno slazem oko tvojih stavova u vezi mobitela posebice precjenjenosti moram se ipak uhvatiti ovih herca. Kada smo davnih dana govorili kako je u igrama tih 60, a kamoli 100+ hz iliti fpsa velika prednost na pc-u i kako nema nazad mnogi su branili konzole i prozivali nas nekolicinu.
Tu si bile slicne nebuloze poput filmicnost itd da bi se sakrila cinjenica koliko godina kaskaju konzole za pc-evima i ako cemo ici tom logikom da tada to i nije bilo bitno, mozemo reci da ni ovih 120 spram 60 hz na mobitelima prosjecnom korisniku nije bitno, posebice ako nije vidio bolje od 60.
Osobno kad vidim da igra ide u 30 ili ispod fps-a najradije bih odmah ugasio, a evo bome sam od no more heroesa 3 i odustao jer me bode u oci u takvoj vrsti igara, ali to sam naravno ja i nekome drugom to nece smetati.
Ako apple i kasni za androidom 3 godine, onda konzole kasne za pc barem isto toliko, a razlika ce se jos vise povecavati kako vrijeme odmice, ali u oba slucaja to nije povod za bojkotiranjem jednih ili drugih.
Svaka roba ima svoga kupca, a apple i proizvodjaci gaming konzola to itekako znaju.
Hoces fleksibilnost i slobodu idi na android i pc. Hoces stabilnost i pouzdanost biraj apple i gaming konzole.