wooddiebone Tri godine i dva dana od izlaska Spider-mana, mislim da je fakat vrijeme da dobijemo bar najavu. Datum izlaska može i 2023. Za 5 godina God Tier tim kao Insomniac, sa dobrim temeljem kao što je prva igra, može napraviti čudo.
weky wooddiebone Tri godine i dva dana od izlaska Spider-mana, mislim da je fakat vrijeme da dobijemo bar najavu. Spiderman 2 je izašao prije manje od godine dana.
master_x Ja otkazujem PS4 i šparam za PS5.Sad ili nikad.Čeljust me već boli kad večeras od isčuđavanja bude prikazano 40min ništa novoga.
ikral Volio bih remake MGS i FF 8/9, PS5 Pro, Soul Raaver, Silent Hill te novi Jak & Daxter iako nisam ni stare odigrao do kraja. Nek daju šta ište raja.
Tzereen Znači, ja stvarno očekujem čuda danas... Vjerojatno će objaviti da je Sony našao lijek protiv korone!
Tuhy Killzone (remake dvojke il novi) bi me stvarno obradoval. Ko i Resistance. Remake Resija 4 je delirij. Remake Soul Reavera je otkazivanje bubrega.
wooddiebone Tuhy Killzone (remake dvojke il novi Ja bi zapravo htio remake prvog u paketu sa ostatkom trilogije.
wooddiebone Flipper Lažem se da gaming još uvijek valja i da nije svaka igra jebeno live service smeće ili indie pimpekić.
Miro Iman dojavu da je @Tuhy u dignut od jutros i da nemoze docekati konferenciju veceras valjda ce sve biti hit do hita a njegova zarada ce biti u miljunima. Valjda je narucija Teslu Plaid sebi. I jos par Ukrajinki je ubacio u košaricu.
Flipper Dok nisam zaboravio....volio bih da Rockstar danas ne pokaže samo GTA V za next-gen, nego da najave RDR 2 next-gen update. To bih volio. Sumnjam da RDR2 treba nekakav remake ili remaster.