OverHypedG Za mene Spiderman 2, God of War +datum + kolektorsko i nove boje kontrolera. Hvala lijepaaa
weky Od sad šaljem prijave moderatoru svaki put kad netko spomene: Socom Syphon Filter Legend of Dragoon Crash Bash C-12 Jak and Daxter Days Gone 2 Uncharted 5 Nadopunjavat ću popis po potrebi.
Fico weky Hvala na inicijativi. Prema novom algoritmu, moderatorski je tim odmah alarmiran po spominjanju gore navedenih riječi te je zabilježio tvoju objavu kao prvu objavu koja krši novo pravilo. Cijenimo što činiš za zajednicu te se nadamo kako ćeš nastaviti poboljšavati kvalitetu objava na forumu.
resident_evil Iskreno ne očekujem previše jer je zadnjih nekoliko bilo aj bok. A da sam ja šef onda bi ovo pokazao i svih utišao. game play trailer za Spiderman 2 game play trailer za God of War 2 još jedan video za novi Horizon ako je stvarno istina da izlazi neki od remake MGS/SH/RE4 pokazao bi i to novi Killzone od drugog tima GG pokazao što nam sprema ekipa iz ND i za kraj potpuno novi IP
darkfenix Ocekujem nista, ali istovremeno i svasta,lol.. Da dobijem gejmplej trailer Gow Ragnaroka i datum izlaska, ja bi vec bio potpuno zadovoljan..
wooddiebone Tri godine i dva dana od izlaska Spider-mana, mislim da je fakat vrijeme da dobijemo bar najavu. Datum izlaska može i 2023. Za 5 godina God Tier tim kao Insomniac, sa dobrim temeljem kao što je prva igra, može napraviti čudo.
weky wooddiebone Tri godine i dva dana od izlaska Spider-mana, mislim da je fakat vrijeme da dobijemo bar najavu. Spiderman 2 je izašao prije manje od godine dana.
master_x Ja otkazujem PS4 i šparam za PS5.Sad ili nikad.Čeljust me već boli kad večeras od isčuđavanja bude prikazano 40min ništa novoga.
ikral Volio bih remake MGS i FF 8/9, PS5 Pro, Soul Raaver, Silent Hill te novi Jak & Daxter iako nisam ni stare odigrao do kraja. Nek daju šta ište raja.
Tzereen Znači, ja stvarno očekujem čuda danas... Vjerojatno će objaviti da je Sony našao lijek protiv korone!
Tuhy Killzone (remake dvojke il novi) bi me stvarno obradoval. Ko i Resistance. Remake Resija 4 je delirij. Remake Soul Reavera je otkazivanje bubrega.
wooddiebone Tuhy Killzone (remake dvojke il novi Ja bi zapravo htio remake prvog u paketu sa ostatkom trilogije.