Počeo sam ga u zadnje vrijeme pratit malo detaljnije, najviše jer me zabavljalo izazivanje Hrgovića od legende Babića za kojeg do onda nisam čuo uopće. Kad je to krenulo Babić je imao nekoliko pobjeda i bio je totalna nula, sad već boksa sa solidnim boksačima sa scoreom 8-0 i sve nokauti. Super mi je jer lika boli kurac, uđe u ring i baci 100 udara po rundi. Govore da nije za najviše razine jer kao tako se ne boksa, ali meni je strašno zabavan za gledat. Ali i ovako, karakterno.
I danas novo prepucavanje. Hrgović koji je top 30 i želi borbu za titulu se u subotu boksa s likom koji je 230. na ljestvici i nema ozbiljniju borbu u karijeri. I onda dođe Mavrović na konferenciju, posere se po Babiću i izjavi ovo: "Filip nema razloga boksati s Babićem koji ovog trenutka ne pripada po pravilnicima i kvaliteti toj klasi" 🤣 A Babić je top 40-50 na svijetu. I još kaže Mavrović od valjda 60 godina da se želi boksat s njim 🤣 Prezabavno mi je to pratit i nadam se da će rezultirat nekim velikim mečom za koji bi čak i platio kartu
Ovo je Bladeova Ofenziva prenijela.
Ako je još nekome zanimljivo neka se uključi u temu. Usput neka postane općenita tema o boksu