Hrga može dobiti bilo koga
Boks
Sterlok
Wilder je diletant. Lik doslovno NIKOG nije dobio i borio se protiv propalica kako bi nabio 40 pobjeda bez poraza.
Najjača borba mu je bila protiv Furya koji je btw došao s 20 kila viška i pauze od 2-3 godine pa ga je prvi puta dobio (pokraden na odluku) i onda ga je drugi puta ko mačku prebio da se ovaj još ne može psihički vratiti.
Kažem, Hrga je sasvim solidan, ali sad da je on baš pandan Furyu, Usyku, Joshui i slično...ja to ne vidim.
Veliš čak je i Ortiz kanata u ovih 40 i kusur koje je tukao...
Nexus Wilder ga je 2 puta rušio i tu je Fury izgubio bodove, skoro nemoguće je dobiti odlukom sudaca nakon što te 2 puta sruše.
Inaće, Fury je čudo meni osobno najdominantniji borac kojeg sam gledao (ne računajući historic matcheve)
I Jake Paul naravno
PhoenixMode Onaj tko misli da je Wilder dobio prvi meč očito ne razumije kako funkcionira bodovanje u boksu.
Borac koji je bolji u rundi dobije 10-9
Kada ruši protivnika dobije 10-8
Wilder ga je dobio 10-8 u 2 runde u kojima ga je rušio ali je izgubio preostalih barem 8-9 rundi. Ne gleda se ukupni dojam nego pojedinačne runde koje se na kraju zbrajaju.
@Nexus Hrgovićeva kvaliteta je neupitna. Bogato iskustvo kroz amaterske mečeve, olimpijske igre i Svjetsku Boksačku Ligu.
Ima sjajne fizičke predispozicije, odličnog trenera i moćne ljude iza sebe. Braću Sauerland a sada i Eddyja Hearna.
Svi preduvjeti za veliku karijeru su tu.
Jedino što nedostaje su jaki mečevi. Dok do njih ne dođe možemo samo nagađati kako bi se nosio s najboljima.
Nadam se da će se nešto pokrenuti po tom pitanju jer kako je Dormin rekao godine mu prolaze.
PhoenixMode
Očito nemaš pojma kako bodovanje funkcionira u boksu.
Wilder nije dobio više od 3-4 runde u tom cijelom meču...
Nexus od jednog sudca je dobio 7 rundi, od drugog 5 i od zadnjeg 3 runde.
Nitko od nas ne razumije kako funkcionira bodovanje, jer niti borci sami to ne razumiju pa ne trebate prosipati pamet po forumu.
Nakon 2 rušenja na bodove nitko neće prvaku oduzeti pojas.
PhoenixMode Nitko ne prosipa nikakvu pamet. Samo kažem kako funkcionira bodovanje u boksu.
To što je boks korumpiran do ibera i sudačke odluke često nemaju smisla je drugi par rukava. Fury je pokraden u tom meču i to je činjenica.
Da je to bio meč u amaterskom boksu složio bi se. Kod profića prvaka skidaš totalnom dominacijom ili nokautom. Fury jer bio bolji u većini rundi ali bio je nokautiran dva puta, drugi puta teško i čudom se ustao u zadnjoj sekundi. Nemereš tak osvojiti pojas. Neriješeno je pošteno.
Ali svejedno, u revanšu ga je deklasirao i uzeo mu dušu. Jedva čekam treći meč.
Sterlok Da je to bio meč u amaterskom boksu složio bi se. Kod profića prvaka skidaš totalnom dominacijom ili nokautom. Fury jer bio bolji u većini rundi ali bio je nokautiran dva puta, drugi puta teško i čudom se ustao u zadnjoj sekundi. Nemereš tak osvojiti pojas. Neriješeno je pošteno.
Točno ovo
Nigdje nije rečeno da nije Fury nije bio bolji samo za uzeti pojas treba malo više od onog što je pokazao.
E moj Željko...
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2302432
Valjda mu love treba?
Da, ne bih prognozirao ništa za Hrgu ili Milasa u subotu, ali koliko god mi Mavrović bio legenda isto tako mislim da je sišao s uma.
Uvijek je on bio na svoju ruku. Kao boksač odličan, kao komentator elokventan...ali kad su neke bitne odluke u pitanju onako, na svoju ruku blago rečeno. U svom prajmu prebacio se na makrobiotiku i to je branio ko blesav iako su svi čudili. Danas kaže da je to bila greška. U svom prajmu izgubi prvi meč i ostavi se boksa...i sad se vraća u 52. ali ne u nekoj ekshibiciji nego želi pravi fajt pa makar i protiv vreće od profića.
Ako nekoga zanima...
Fantastican video kao uvertira za najveći meč ove godine.
Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk za 3 pojasa u kraljevskoj kategoriji.
Nahajpan sam za sva tri naša meča danas. Baš me zanima što Mavrović može. Ako popuši satrat će ga Babo i ekipa