Fenix Ipak ima baš Dazn 1 program. Onaj Sky ne radi. Upravo kreće

Joshua se došao zajebavat i pokazao mu Usyk. Zasluženo

Ubio ga je, da je bilo par sekundi više u zadnjoj rundi bio bi i nokautiran....

Kakva borba. Usyk fenomenalan, AJ je imao onaj neloš period sredinom borbe gdje imam osjećaj da nije kapitalizirao na tom momentumu. Mislim da mu je polomilo nos tamo oko devete runde i tu su kola krenula nizbrdo za njega. Sa slomljenim nosom je užasno teško okrenuti ovakvu borbu i ovakvog protivnika. Vrhunski Usyk.

Čekamo revanš, ali AJ mora promijeniti svoju taktiku jer ovo danas nije bilo dobro. Kao da se u kutu nisu odlučili što točno žele napraviti danas.

Fenix Nije se došao zajebavati.
    Joshua nije imao odgovor na sjajno kretanje, eskivaže i brzinu Usyka.
    Fenomenalan meč.
    Drago mi je zbog Usyka. Njegova pobjeda mi je uljepšala dan.

StarFox_N Nije se došao zajebavati.

To sam figurativno napisao zbog showa uoči meča. Grlio se sa svima, davao autograme, nije mi izgledao 100% fokusiran na meč...

6 dana kasnije
      5 dana kasnije

Bogami bit će jebeni meč, sviđa mi se kako se pičkaraju. Ali nešto sam čitao da je Furyju dijete bolesno i da zbog toga nije 100% in

Ima li budnih? 😃 Još malo kreće glavna priredba, a ovo što svi čekamo je oko pola 6h.

Kakav meč jbt. Strašno. Jedino komentator Arene je bio toliko jednostran prema Furyju da je to bilo strašno. Koliko je navijao za njega. 🙂

Ali meč...vrh.

Slažem se. Super meč. Malo previše držanja za moj ukus ali mislim dobra taktika Furyja koji ga je tako umarao i dobar je u dirty boxingu.
      Imao je i Wilder svoje šanse u nekoliko navrata ali ipak sam očekivao pobjedu Furyja.
      Sljedeća borba za Furyja je protiv Dilliana Whytea jer je WBC naredio da je on izazivač.
      Ovim porazom Wildera i s 35 na leđima ne vjerujem da ćemo ga više vidjeti u bilo kakvim kombinacijama za titule.
      Sada čekamo veljaču i revanš Usyka i Joshue.

Kak smo svi živnuli od kako je Kličko otišao iz boksa...pet brojanja u meču. I sad imamo situaciju da su prvaci Usyk sa 99 kg i Fury sa 125 kg.
      Nije baš poštena borba...možda da ograniče max težinu ko UFC na 120 kg. Jer Fury može komotno u borbu i sa 135 kila i vješat se po protivnicima koji će do pete runde biti iscijeđeni ko spužva.