Kad je to?
Boks
Mavrović dosta dobar, ali ovaj debeli nije ni neki pokazatelj. Nadam se da će zaradit nešto para, jer ako sam dobro shvatio radi ovo samo zbog toga
Hrgović dovodi samo neke kante za napucavanje, crnogorac se umorio dok je himnu pjevao. I onda se Filip pita kako ga nitko doma ne voli, a konstantno sebi puca u nogu.
- Uređivano
Veca je prica poraz Milasa nego pobjeda Hrgovica...krenuo je dobro i onda sve poceo nervirati sa biranjem smijesnih protivnika,bojim se kad dobije pravi mec da ce ga dobro istuc jer jednostavno nije imao priliku boksati sa boljim borcima.
Milas da je dobio bio bi nas najbolji boksac,steta velika...
Velika prilika je propustena ali ovaj je bio bolji...Ali Milas ne bira i odlican je boksac,ima vise pobjeda od Hrgovica ali Hrgovic ima strasan tim iza sebe,guraju ga promoviraju i jedino tako mozes uspjeti...Milas nema takvu ekipu...
Mavrovica mi je zao,dijete mu je bolesno bilo (ne znam kako sad stvari stoje) i sve je pare dao onoj babi vracari u nadi da ce mu dijete spasiti...Stvarno nas najbolji boksac ikad i bojim se da ce ga netko istuci,ipak ima preko 50god....
Ali ovaj crnogorac sto je boksao protiv Hrgovica je smijurija,pada pet puta..ma stvarno svasta vidis u ovim njegovim borbama.
Nije da on može birati sa kime će se boriti. Bori se sa borcima koje mu uspiju dogovoriti. Hrga je nepoznat široj svjetskoj publici i slab je magnet za zaradu, a opasan za svakoga. Tek rang listom na prisilu same boksačke organizacije može dobiti priliku za naslov.
Milas na žalost nije rang Yoke. Yokin tim je također izobaro Milasa kao daleko niže rangiranog borca koji se nije borio dugo vremena, s time da je Yoka vjerojatno mogao dobiti i boljeg protivnika sobzirom da dolazi iz daleko veće zemlje, olimpijsko zlato itd. Ljudi koji su na vrhu ljestvice gledaju kako da dobe meč za titulu a ne kako da se bore sa opasnim borcima koji donose slabu zaradu.
U svakom slučaju Hrgin meč jučer je bio sramota i neugodno za gledat. Lik pada po podu i smije se, valjda jer je zaradio.
Sterlok Nije da on može birati sa kime će se boriti. Bori se sa borcima koje mu uspiju dogovoriti.
Naravno da može, kako izbjegava Babića tako i drugi bolji borci izbjegavaju Hrgovića.
Ne kažem da je Babić bolji borac samo iznosim činjenice.
I slažem se sa Fenixom da je ono jučer bila sramota, uostalom kako doći do borbe za titulu ako se boriš jednom godišnje sa tipom kojem je nakon izlaska u ring trebao kisik.
I jos Hrgovic nakon meca izjavi:"Iznenadio me suparnik,nije samo došao uzet lovu!"
Pa bolje da suti!
Koliko sam vidio, Yoka je prozvao Hrgu, pa eto, s obzirom da ga je već dobio, valjda se neće izvlačiti i prihvatit će priliku za revanš.
- Uređivano
PhoenixMode Naravno da može, kako izbjegava Babića tako i drugi bolji borci izbjegavaju Hrgovića.
Ne kažem da je Babić bolji borac samo iznosim činjenice.I slažem se sa Fenixom da je ono jučer bila sramota, uostalom kako doći do borbe za titulu ako se boriš jednom godišnje sa tipom kojem je nakon izlaska u ring trebao kisik.
Boks je strategija koju igraju svi. Imao je dogovoren meč protiv Huntera, pristao je na puno manji novčani iznos samo da se bore, i svejedno je Hunter pobjegao. Nakon bježanja Hunter dogovorio borbu protiv 38 godišnjeg anonimca. Također bi volio vidjeti tu borbu protiv Babića, bila bi zanimljiva nama lokalno. nadam se da će ju i ostvariti, pogotovo ako se ovakva situacija nastavi te Babić dobije iduće borbe.
Zero Koliko sam vidio, Yoka je prozvao Hrgu, pa eto, s obzirom da ga je već dobio, valjda se neće izvlačiti i prihvatit će priliku za revanš.
Yoka njemu nikako ne leži, u biti Yoka nikome ne leži objektivno i on je budući prvak, pa brijem da bi Hrga izgubio na bodove...sa mečom protiv Yoke ima jako puno za izgubiti a u slučaju pobjede niti bi se obogatio, niti bi osvojio pojas. Bolje da ga izbjegava osim ako je borba za titulu.
Nešto slično izjavio je i Eddie Hearn, Filipov kopromotor te ujedno i promotor Anthonyja Joshue.
"Bila je to dobra Filipova izvedba, njegov suparnik je bio nekoliko razina ispod njega, a na kraju je ostao bez goriva protiv vrhunskog teškaša. Nitko iz Topa 15 se nije želio boriti protiv Filipa Hrgovića i to dovoljno govori. Kalle i ekipa odradili su sjajan posao i dogovorili sve ovo u dva i pol, tri tjedna. Filip se želi boriti i mora se opet boriti ove godine. Jedino što moramo paziti je da ne propusti svoje prilike dok je u najboljim godinama, a to je sada", izjavio je Hearn.
Kako je Eddie Hearn usko povezan s Anthonyjem Joshuom, tako reporter nije propustio priliku da ga upita po pitanju borbe između Joshue i Hrgovića. Promotor tvrdi kako interes sjajnog britanskog boksača postoji.
"Da, bila bi to megaborba. Rekao sam Kalleu (Sauerlandu) ranije. Anthony bi se volio boriti protiv Filipa Hrgovića, piše mu...Ali zbilja se nadam da će se neki od top 15 boraca boriti protiv Filipa, bio to Andy Ruiz, Luis Ortiz ili netko drugi. Moramo i vidjeti kako bi Filip izgledao u defenzivi, ali ne želimo s time čekati predugo. Nije to Filipova krivica niti naša krivica nego netko jednostavno mora istupiti", objasnio je Hearn.
Kada sam na Fightsiteu pročitao da se dogovara borba Milasa i Yoke odmah sam mislio da rade jako veliku grešku.
Milas je pokazao talent pobijedivši Johnsona i Pianettu ( izazivač za svjetsku titulu), dva respektabilna protivnika ali Yoka je 2 klase iznad.
Milas je mlad i mislim da su ga trebali postepeno kaliti kroz sve jače i jače mečeve prije nego ga bace u vatru protiv Yoke koji ima sve predispozicije za jednom uzme svjetsku titulu.
Filip Hrgović... Pa sve što je Sterlok napisao je istina. Ne bira on nego njegov tim. Hrgovic je želio borbu protiv opasnog Huntera i želio je za ovu borbu Martina Bakolea pa su mu svi otkazali.
Dobiva puno kritika na račun protivnika i to s dobrim razlogom ali nije njegova krivnja.
Sterlok Kako je Eddie Hearn usko povezan s Anthonyjem Joshuom, tako reporter nije propustio priliku da ga upita po pitanju borbe između Joshue i Hrgovića. Promotor tvrdi kako interes sjajnog britanskog boksača postoji.
Ovo je dvosjekli mač za Filipa, sa financijske strane odlično, no nema još iskustva za jednog od najboljih i izgubio bi na duže staze priliku ponovnu priliku za pojas.
Želim vidjet borbu Joshue i Furya ali očigledno nije nikom u interesu ujediniti titule.
- Uređivano
Alen Babić saznao ime protivnika: Čeka ga meč protiv bivšeg svjetskog prvaka!
Prenosi li RTL ili Nova meč večeras?
na gol HR-u prijenos UFC-a. Za boks koliko vidim niš na RTL-u.
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/mma/ufc-266-las-vegas-revans-diaza-i-lawlera-sevcenko-i-murpy-za-titulu---667942.html
- Uređivano
StarFox_N
DAZN pretplata je 12 kn, oni prenose. Engleski prijenos