chono StarFox_N ja i dalje ne vjerujem kakav leg work ima Usyk. Kao da gledam skolski primjer u praksi. I sto je najfascinantnije, covjek ima osjecaj za ritam, dobar je plesac, opusten
montoya Znači oko 00h ili? DAZN hoće 20€ za borbu, ajde nek im bude kad imaju app za moj LG, i kad se bori Fury.
Fenix Brijac nadboksao ga Usyk, prebio. Po meni je Tysonu otišlo dvije runde i to je to. Gledao sam UK stream, njihovi skroz deluzionalni, pričali o nekoj kao izjednačenoj borbi lol. Ali u redu, Fury nije bio loš, samo je Usyk neusporediv s ikim
Fenix Sutra Hrga boksa sa Joyceom. Vjerujem da će ga dobit Btw @ThaUrban je li Hrga i u srednjoj bio ovako spor u glavi?
Fenix Baš zabavan meč dva teškaša. Hrgović bitno bolji na short notice, baš mi je drago da se izvukao iz rupe i pokazao da pripada vrhu. Bit će tu još odličnih borbi i dosta para za njega, doduše ne djeluje mi baš kalibar za pojas, ali tko zna
Zero Protiv koga će on sad boksati više, sve ove aktualne ponajbolje je namlatio ko volove u kupusu po više puta? Ajmo opet u krug?😄
fensisuperstar Zero sad treba krenut šajbat ove youtubere. Npr Jake Paul. Da mu pošalje jedan Ivaaan u glavu i tjt 😃
Sterlok Nek se povuče, ima para za deset života. U sportskom smislu je ostvario sve. Ak i dalje uživa u tome može biti trener i ostati u tom svijetu do kraja života.