Probao izdrza san mozda 10 min

Prvo kontrole na boxu neigrivo opet jebanje u mozak sa simulaciom misa da sto vise guras gljivu to se brze vrtis, ej to me toliko jebe u mozak da van nemogu opisati.

Grafika pamet neprijatelja i ostalo je super da je igra izasla prije 15g

Govno koje niti jedan patch nece popraviti

Pogleda sad review od Skillupa pa ovo je gore nego sta sam mislio, ovo nije ni za 3/10 mislim da su cak i dobro prosli na meti … Sad taj nesritni Starfield ima jos veci teret na ledima i imam filing da jednostavno mora biti hit ili ce bit jako gadno za MS

Fejk, da ne bude zabune.

Odigrao sam oko pola sata i više nisam mogao. Užas živi. Ne mogu vjerovati kako je ovo izašlo u ovakvom stanju. SkillUp je sve rekao u recenziji.

Ogromna sramota za Arkane i Microsoft. Najmanji problem su tehnički problemi. Kompletna igra je koma i nema boga koji će to popraviti, a kamoli patch. Nadam se da će Arkane ovo prepustiti da ode u 3pm i posvetit se nečem drugom. Nema smisla krpati ovo.

Mislim da sve govori današnji tweet Phila Spencera:

Oni su već prekrižili tu igru kao totalni fail i okrenuli se Starfieldu.

Lik je bolesnik.

escoban ne mora biti hit, vec je hit, mora biti u pristojnom stanju po Bethesdinim mjerilima.

mjesec kasnije

Ako ikoga zanima zašto je Redfall ispao takav kakav je. Super članak.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-06-01/arcane-s-redfall-misfire-for-xbox-panned-after-7-5-billion-microsoft-deal

Kratka verzija: Zenimax je htio da Arkane napravi GAAS naslov pun mikrotransakcija, a Arkane to nije želio. Pa je 70% ljudi koji su radili Prey napustilo studio. Razvoj je počeo još 2018., a nakon sto je MS akvizirao Zenimax, iz Arkanea su se ponadali da će MS ili otkazati igru ili će im dopustiti da naprave SP. MS se nije htio miješati sto je bila greška, a sto je kasnije i sam Spencer priznao.

Flipper Zenimax je htio da Arkane napravi GAAS naslov

Pa je, ispao je cisti fart indeed

Flipper to ima smisla, je ne vidim da ekipa koja je napravila prey i dishonored moze napraviti ovo