Bit će ovo gra ipo, baš daje jako dobre Destiny vibes

Arkane mi je jedan od najdražih developera i ozbiljno me vuče uzeti uzet Game Pass i odigrat ovo na PC-ju u utorak, ali koliko god se tjerao, ne sjeda mi. Naziru se tu specifični Arkaneovi elementi zbog kojih volim njihove igre, ali forsiranje multiplayera me totalno ubija. Evo čim Prayer spomene Arkane i Destiny u jednoj rečenici, totalno mi se više neda.

Vidjet ćemo prve recenzije, ali nadam se da to neće (p)ostat trend u budućnosti. Arkane je baš jedan od onih developera koje je šteta gurati u GaaS.

Gledao sam nekoliko videa (gotovo sve), i naglasili su da se može bez problema igrati SP. Iako sam mišljenja da će ovo tek u co-opu biti iskustvo kakvo bi trebalo biti. Ja jedva čekam, znam da će biti igrivo i zabavno jer kao što si rekao - to je Arkane. Sumnjam da će u komercijalnom smislu igra proći dobro jer njihove igre nisu nikada bile najprodavanije, a posebno se sad digla frka oko 30 FPS-a. Ovo i Benedict na Game Passu…ima se što igrati mjesecima. 😃

Igra je rađena prvenstveno kao coop FPS, tako da sumnjam da će SP iskustvo bit i približno dobro kao u Dishonoredu. Tamo sam volio stealth i taktičke elemente, a ovdje je većina toga podređena akciji. Vidit ćemo

Kako mi ovakve specifikacije idu na živce kad nema rezoluciju naznačenu.

Giphy -

Xboxu nikako da krene. Tko bi rekao da će i Arkane zajebat stvar. Isprobati ću kad stignem jer je na Game Passu, ali šteta. Najviše me smeta sto su gurali nepotrebne RPG elemente koji samo uništavaju igru. Zanimljivo da je i Redfall tehnički krš, kao i Jedi Survivor, samo još i gori. Šteta. Generalno je jako žalosno u kakvom stanju developeri izbacuju igre. Ako i Starfield bude krš, može Xbox polako lokot staviti. Ili kupiti jednostavno PlayStation. 😃

Vidio maloprije, čak i Arkane zeznuo igru koji su do sada imali u najgorem slučaju vrlo solidne igre. Ovo za tehnički krš, bilo je nekako očekivano ako nisu stigli izbaciti 60 fps modove za konzole. Inače da, imam dojam da se forsiraju izlasci u kakvom god stanju bile igre pa se idemo onom "sredit ćemo to u hodu". Vjerojatno danas stiže u toku dana Cyberpunk style pismo isprike.

Flipper Ako i Starfield bude krš

A gle, Bugsheda je dev. Ali moralo bi biti nešto posebno bez obzira što je izvjesno da mjesecima patchaju igru (i opet neće sve pokrpati).

Dobio sam Xbox za dzabe prije 2 god i dalje mi je zao…

Ovo je godina loših igara očito. Sve što valja su bili ti remakeovi.

Zero A gle, Bugsheda je dev. Ali moralo bi biti nešto posebno bez obzira što je izvjesno da mjesecima patchaju igru (i opet neće sve pokrpati).

Isto to sam očekivao i od Redfalla, "usprkos svemu mora bit nešto posebno" jer je Arkane. Isto i dalje mislim za Starfield, ali sam puno oprezniji. Više nema studija kojima možeš slijepo vjerovat.

Kako mislite čak i Arkane ? Ha-Ha-Ha

prayer Ne brini, još malo i Zelda spašava godinu.

member Ma gledao sam malo lakove. Igra zbilja izgleda odlično, ali 20-30 sličica u 2023 nije nešto za pohvalu se 🤷‍♂️

Fenix netipicno za njih, da :/ svaka igra im je odlicna i posebna, ne znam zbog cega su se makli od svojeg potpisa i napravili ovo.

renda ne znam zbog cega su se makli od svojeg potpisa i napravili ovo.

Vrlo često zbog odluke onoga koji sve to financira. Kao dok je EA tjerao BioWare da naprave loot shooter pa se sjećamo kako je to na kraju ispalo.

Brijac good enough for gamepass ispada, bas me zanima kakve budu iduce AAA first party igre koje su day one na GS-u, jer je evidentno da igre pati radi toga.

renda

A ne jebi sad kakve veze ima gamepass sto je igra govno?

Meni su sve njihove igre govno a ova mi je izgledala najzanimljivije od svih a evo ispala najgora.

Probati cu kad uvatin vrimena

renda zanima kakve budu iduce AAA first party igre koje su day one na GS-u, jer je evidentno da igre pati radi toga.

Nema to veze s Game Passom, nego s time da MS do izlaska Starfielda nema što ponuditi u kontekstu razvikanih AAA igara pa su ovoj igri dali možda i previše pažnje nadajući se da će Arkane izbaciti još jednu dobru igru. Meni je ovo doduše dodatna potvrda da mi GamePass ne vrijedi te novce mjesečno - dobar dio igara u ponudi već imam na Steamu, a za ove nove igre…well, da svaki mjesec u Steam wallet uplatim tih 10€, kupim si tu jednu igru day one koja me zbilja zanima.

Imam cca 2h u igri. Jedina zamjerka su mi glupi neprijatelji i prazne ulice. Sve ostalo su pogodili što sam do sada vidio. Art still je prekrasan i mapa je krcata detaljima te se može u svaku kući gotovo ući. Nažalost, treba još poliranja ali kroz par patcheva bude ovo dobro. Nisam još igrao u co-op ni mislim da tamo igra najviše sja.

Deadwalker Štoviše, ovo ide na računa Arkanea. Dali su im čak godinu dana odgode, a ovo nije igra koja je u razvoju kratko vrijeme. Ovo je došlo od Arkanea, već su Deathloopom istraživali online smjer i ispalo je kako je ispalo. Nadam se da su se samo opekli i da će se vratiti u žanr koji im bolje leži.

renda To mi je bilo najveće pitanje kada je krenuo Gamepass.

Mislim da im jednostavno nije isplativo ulagati puno vremena i novca u razvoj neke igre da bi bila dostupna day one. Rezultat je ovo što vidimo s Redfallom.

Bojim se da nas čeka poplava osrednjih igara da se popuni ponuda igara na pretplatu.

StarFox_N Dapače, uložili su puno u Redfall time što su godinu dana odgodili izlazak. To je popriličan ulog.

Fico kao što rekoh, slučaj poput BioWarea dok su išli razvijati Anthem. No budem svakako probao, imam još GamePass pretplatu do sredine lipnja pa ću vidjeti koliko mi igra leži. Ne mora svaka imati 80+ ocjene.

Fico Dapače, uložili su puno u Redfall time što su godinu dana odgodili izlazak. To je popriličan ulog.

Ne kužim ovu logiku. Je li to znači da nisu trebali odgodit za još 6-12 mjeseci? Netko je u tom lancu zajebao što nije "uložio" još. Koliko god da je uloženo nije trebalo izać sad, tko god to dopustio.

RedFail

Kako IGN još nije izbacio review? Sad kad puknu opće poznatu 7icu da se nezamjere nikome 😃

EDIT

Ovo je igra generacije:

Probao izdrza san mozda 10 min

Prvo kontrole na boxu neigrivo opet jebanje u mozak sa simulaciom misa da sto vise guras gljivu to se brze vrtis, ej to me toliko jebe u mozak da van nemogu opisati.

Grafika pamet neprijatelja i ostalo je super da je igra izasla prije 15g

Govno koje niti jedan patch nece popraviti

Pogleda sad review od Skillupa pa ovo je gore nego sta sam mislio, ovo nije ni za 3/10 mislim da su cak i dobro prosli na meti … Sad taj nesritni Starfield ima jos veci teret na ledima i imam filing da jednostavno mora biti hit ili ce bit jako gadno za MS

Fejk, da ne bude zabune.

Odigrao sam oko pola sata i više nisam mogao. Užas živi. Ne mogu vjerovati kako je ovo izašlo u ovakvom stanju. SkillUp je sve rekao u recenziji.

Ogromna sramota za Arkane i Microsoft. Najmanji problem su tehnički problemi. Kompletna igra je koma i nema boga koji će to popraviti, a kamoli patch. Nadam se da će Arkane ovo prepustiti da ode u 3pm i posvetit se nečem drugom. Nema smisla krpati ovo.

Mislim da sve govori današnji tweet Phila Spencera:

Oni su već prekrižili tu igru kao totalni fail i okrenuli se Starfieldu.

Lik je bolesnik.

escoban ne mora biti hit, vec je hit, mora biti u pristojnom stanju po Bethesdinim mjerilima.