Tzereen Slažem se. Na najavama, očito jer je uvijek slikan sprijeda, izgleda fino elegantno s daškom futurističkog stila. Ali ovako odostraga i odozdo je baš grdobina i grdosija. No, ako će biti brz i tih, zaboli me. Ionako ću ga gledati sprijeda.
munja Cak me nije briga, s vrimenon ce doc slim, il pro ili neki limited pa će se zaminit. Izgled me ne zanima, pored mene PS5 nikad neće bit najružniji komad u sobi
Deadwalker U najgorem slučaju, složit će IKEA posebno mjesto za njega tako da se konzola može vidjeti samo iz onog pravog kuta.
alexy deathwish Jebote jel to znači da Bloodborne neće štekat konačno?! To me najviše zanima! 😃 Flipper BIG CHUNGUS 🥵
doctorfreak deathwish Ne nego to znaci da ste naivni. Igra ce se vrtiti identicno ps4, a za sve daljnje promjene kompanija iza igre mora radit patch. S obzirom da koliko ja znam nitko nije ikad spomenuo da ce dirati fps lock za sada nista.
munja Samo 2 igre nisan odigra od svega ovog... Mortal Kombat X i Detroit.. Moga bi se na launchu uz Demone igrat i Detroit
deathwish doctorfreak ma znam, jedini način da ta igra radi ok je da ju portaju na pc i da neki moderi naprave kak spada posao (kak je ds fix bio)
Zero Još jedna zanimljivost, pored Oodle Krakena, Sony je licencirao i Oodle Texture, novu tehnologiju za kompajliranje kompresiranih tekstura/podataka. Time je teoretski bandwith za kompresirane podatke skočio na čitavih 17 GB/s. https://wccftech.com/ps5-io-system-to-be-supercharged-by-oodle-texture-bandwidth-goes-up-to-17-38gb-s/