Sterlok Moram kupiti igru LOL,…ali oni koji su igrali koliko se uopće vremena provodi u tom gradu? rekao bih par posto u cijeloj igri a stalno su fokusirani testovi na ovaj dio jer privlači klikove.
stitrek pravednik U gradu se i najbolji PC muči. Tih 50 frejma ćemo progledati. Sve drugo je top. Da u gradu se PC Cpu muci ali uvijek ima 60+ sa tim postavkama…
prayer pravednik Mene zanima 1/1 usporedba. Neka usporede 7800XT i 4070 sa PS5 Pro u istoj igri pa ćemo imati o čemu razgovarati jer AMD nije baš najpoznatiji po optimizaciji igara pogotovo kad se radi o RT naslovima. FG koji je ekskluzivan u ovom slučaju za 4070 neću ni spominjati.
somethingwrong Stigao novi welcome screen sa widgetima i meni. Mislio sam da će se još čekati za europu
Miro doctorfreak Miro Još 2 tjedna da svatite kako ste preplatili za malo više grafičkih detalja 😃 Da i?
foggy Genesis Naravno da se opterećuju. Zapravo, jedva čekaju da ispadne neki video iz šupka interneta pa da dođu u neki topic keljit to i pravit se da su odma tak rekli da će bit.
Genesis foggy mislio sam na to da ekipa koja ce kupit se ne opterecuje toliko ko ekipa koja nece kupit konzolu 🤣
weky Jel i drugima nakon ovog zadnjeg updatea s welcome screenom dugo pokreće igre. Kao da ima neki delay.
Zero Nisam primjetio, ali meni je skoro sve na sekundarnom SSD-u. Znam da OS uzima prostor za funkcionalnost, ali da možda nije nekim slučajem usporio zbog većeg zauzeća?