prayer KruxZhlajfa A ne znam sta da ti kažem, pare uopće nisu uzeli niti rezervirali to kao bude kada bude isporuka pa ne kužim zašto su mi odmah odjebali način plaćanja, pogotovo jer sam plaćao lokalnom karticom i imao i više nego dovoljno novaca na njoj.
KruxZhlajfa prayer A fakat mi je žao. Znam da bi ja bio ljut ko ris da se meni desilo. Bilo bi stvarno odlično da je netko od nas ugrabio taj bundle, žao mi je 😢
Flipper Kao sad je odjednom svima žao što prayer na kraju nije uspio jedini kupiti taj bundle. Baš je svima žao.
prayer KruxZhlajfa Jbg šta je tu je 🤷♂️ Više mi je žao što nemam ni običnih više za kupiti pa sam i to propustio. Bude neka druga prilika jednom.
escoban Imali koji info sta se desilo u vezi odkazivanja 30ani. Pro konzola? Ja mislim da bi ja poludio da su mi to napravili…Cisti debilizam
Brijac Prodali više nego što su trebali + poništavaju narudžbe onima koji nemaju aktivan PSN acount tj. napravili su ga samo da naprave narudžbu bez ikakve povijesti igranja.
DarkPunisher https://mp1st.com/news/ps5-pro-now-the-best-selling-console-on-amazon-in-the-us-and-other-countries Bogami dobro je weky reko da cemo PS6 dobit bez CPU-a 😃
doktor1 Otkazo prednaruđžbu PRO konzole Stvorili mi se neki problemi i nemogu sada na nadogradnju… Dogodine…