Brijac zanimljivo pitanje. Ako disk drive slim d chasis pase i na slim i na pro - to bi moglo znaciti i da su originalni coveri tog dijela konzole isti. Al s druge strane pro je malo veca zar ne? I to i po visini i sirini. Al onda se pitam kako ce disc drive sa svojim panelom pasati na obje plejke… netko zna nesto konkretnije?

tom007

U najavi su baš napomenuli kako su Slim i Pro iste veličine, a i uostalom, disk cover paše i na Slim i na Pro tako da bi u pravilu i ovaj cover trebao pasati na oboje, no to nigdje ne piše.

Brijac Oprosti nisam svoj danas 😅

Mislim da bi trebao radit, ako odvojeni disc drive cover funkcionira na Pro prilično sam siguran da će onda i cover sa Pro funkcionirat na Slimu.

Mislim da će gornji cover bit drugačiji i zato su napisali "when covers become available". Al donji će most likely bit isti kada odvojeni disc drive funkcionria.

StarFox_N pise ti kod opisa produkta jednokratno placanje jer je preorder…

Za nas siromašnu stoku nije Pro. To je svakako nepotreban luksuz.

Genesis A pametno, ja bi isto stavio cijenu od 5k pa ako neko ponudi bi proda.Dok ima takvih idiota triba iskoristit.

Genesis

Pa bilo je nestalo ujutro u 10:10 valjda.

Edit: a radi se o običnom Pro-u. Pa ima kod Pravednika neograničene količine.

Nema više ni Anniversary Slima u Sancti.

Tolko o tome da se Pro neće rasprodat 😅 Mislim i ja sam krivac 😂

Trebao je Sony stavit 1500€, opet bi se prodao 😃

DF odradio Sonyu medvjeđu uslugu ako cemo iskreno, Sonyev PR 0 bodova…

Ja sam za Pro Anniversary očekivao da će biti preko 1500€, baš me začudilo s obzirom da je obični 800€, a u ovome dobiješ i Edge koji je sam 250€.

baš mi je žao ovog PRO bundlea. meni kao kolekcionaru i ljubitelju PS5 ako je nešto vrijedilo, onda je bilo ovo. Čak je po meni bila i ok cijena za sve što dobiješ + pasalo mi je jer sam edgea ionak planirao kad tad uzeti, a sad s ovim dizajnom je pun pogodak.

Seratorski su to odigrali, mogli su prodavati zasebno - dualsense charger, dualsense usb c koji je highlight cijelog bundlea, a najviše od svega - mogli su prodavati poklopac s PS1 motivom…

@prayer dok sve ovo čita i zna da je uspio prednaruciti Pro Anniversary bundle…

Giphy - Cracking Up Lol GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon