Brijac zanimljivo pitanje. Ako disk drive slim d chasis pase i na slim i na pro - to bi moglo znaciti i da su originalni coveri tog dijela konzole isti. Al s druge strane pro je malo veca zar ne? I to i po visini i sirini. Al onda se pitam kako ce disc drive sa svojim panelom pasati na obje plejke… netko zna nesto konkretnije?
PlayStation 5
Brijac Oprosti nisam svoj danas
Mislim da bi trebao radit, ako odvojeni disc drive cover funkcionira na Pro prilično sam siguran da će onda i cover sa Pro funkcionirat na Slimu.
Mislim da će gornji cover bit drugačiji i zato su napisali "when covers become available". Al donji će most likely bit isti kada odvojeni disc drive funkcionria.
Je li netko imao problema da mu u Sancti ne prolazi kartica na rate?
Za nas siromašnu stoku nije Pro. To je svakako nepotreban luksuz.
Nema više ni Anniversary Slima u Sancti.
Tolko o tome da se Pro neće rasprodat Mislim i ja sam krivac
Vi niste normalni.
- Uređivano
Trebao je Sony stavit 1500€, opet bi se prodao
DF odradio Sonyu medvjeđu uslugu ako cemo iskreno, Sonyev PR 0 bodova…
Ja sam za Pro Anniversary očekivao da će biti preko 1500€, baš me začudilo s obzirom da je obični 800€, a u ovome dobiješ i Edge koji je sam 250€.
baš mi je žao ovog PRO bundlea. meni kao kolekcionaru i ljubitelju PS5 ako je nešto vrijedilo, onda je bilo ovo. Čak je po meni bila i ok cijena za sve što dobiješ + pasalo mi je jer sam edgea ionak planirao kad tad uzeti, a sad s ovim dizajnom je pun pogodak.
Seratorski su to odigrali, mogli su prodavati zasebno - dualsense charger, dualsense usb c koji je highlight cijelog bundlea, a najviše od svega - mogli su prodavati poklopac s PS1 motivom…