Fenix ma generalno covjek mora pazit sto prica jer je ipak to poslovna tajna….

Sve sto vas zanima u vezi ps5 pro sancte i ostalog pitajte mene

Kad ja i Tuhy imamo odnose onda on sve izlaje.

Evo prosli tjedan mi je reka kad izlazi ps6 i po kojoj cijeni

tom007 Zato jer sam freek i PS fan, prodao bi se za koji piksel ili frame rate vise.

E to je pošten odgovor.

Tuhy radi u SD-u, tako da si bez brige. Ako je rekao da idu prednarudžbe od prekosutra, onda idu.

𝗥𝗲𝘀𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁 𝗘𝘃𝗶𝗹 𝟳 (𝗖𝗮𝗽𝗰𝗼𝗺)
+120fps mode

𝗚𝗧𝟳 (𝗣𝗼𝗹𝘆𝗽𝗵𝗼𝗻𝘆 𝗗𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹)
+60fps with gameplay RT reflections
+60fps with 8K PSSR resolution

𝗥𝗲𝘀𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁 𝗘𝘃𝗶𝗹 𝟰 (𝗖𝗮𝗽𝗰𝗼𝗺)
+60fps with Quality mode visuals

𝗔𝗹𝗮𝗻 𝗪𝗮𝗸𝗲 𝟮 (𝗥𝗲𝗺𝗲𝗱𝘆)
+30fps mode with RT
+60fps mode at 4K PSSR

𝗝𝗲𝗱𝗶 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿 (𝗘𝗔)
+60fps with higher resolution, RT and AO

𝗗𝗿𝗮𝗴𝗼𝗻 𝗔𝗴𝗲: 𝗧𝗵𝗲 𝗩𝗲𝗶𝗹𝗴𝘂𝗮𝗿𝗱 (𝗘𝗔)
+60fps with RTAO

𝗛𝗼𝗴𝘄𝗮𝗿𝘁𝘀 𝗟𝗲𝗴𝗮𝗰𝘆 (𝗔𝘃𝗮𝗹𝗮𝗻𝗰𝗵𝗲)
+30fps mode with enhanced RT reflections and shadows
+60fps mode with richer graphics and higher resolution

𝗦𝗽𝗶𝗱𝗲𝗿-𝗠𝗮𝗻 𝟮 𝗮𝗻𝗱 𝗥𝗶𝗳𝘁 𝗔𝗽𝗮𝗿𝘁 (𝗜𝗻𝘀𝗼𝗺𝗻𝗶𝗮𝗰)
+60fps with Fidelity mode RT and PSSR resolution

𝗛𝗼𝗿𝗶𝘇𝗼𝗻 𝗙𝗼𝗿𝗯𝗶𝗱𝗱𝗲𝗻 𝗪𝗲𝘀𝘁 (𝗚𝘂𝗲𝗿𝗶𝗹𝗹𝗮 𝗚𝗮𝗺𝗲𝘀)
+60fps with Quality mode visuals or better

Pogledao sam malo od Digital Foundy video za Pro, to je ono što je falilo na revealu konzole. Sutra se prednaručuje 😎 (tkogod je rekao da će 70% foruma kupit Pro je bio u pravu 😂)

KruxZhlajfa

Podržavam.

Skok je primjetan, negdje dupli negdje 45% točno kak je reklamirano.

Samim time što daje 30+ frejma više u svakoj igri plus veća rezolucija je razlog nabavke Pro verzije a prodaje starog.

Igre koje su radile na dinamičnoj 1080p rezoluciji 30 frejma sada idu 60 na 1440p.

Bez da ulazimo u nove PS5Pro specifične igre rađene za snagom te konzole na umu. Ovo su sve samo patchevi ili vanilla PS5 igre.

Razlika je veća nego kad smo kupovali novi GPU za PC. Cijena jeste problem i kužim vas al to je stvar odabira. Konačno imamo jaču konzolu, konačno je to to al ništa nije badava.

Isplativije od PC do dolaska PS6. Konkurencija ovog momenta može samo rageati i zatvarat studie.

Sve 5, zvuči i bolje nego što jest kad tako napišeš, ali na kraju dan to će biti 10-13% ukupne baze korisnika PS5. Nije baš da će konkurencija čupati kosu s obzirom da je i bazni PS5 jako dobro balansiran stroj koji će još dugi niz godina u rukama pravih devova raditi čuda.

na random IG reelu sam naletio na neki izracun da ako ps5pro kupis i imas ga do izlaska ps6 koji je najavljen negdje 2028 da te ps5 pro ispadne cca 1€ po danu da bi se igrao, sto kao nije nakraju los deal….

Joj, kada za malo više od mjesec dana zaljepim sliku PROa u temi Što ste zadnje kupili i pored njega Horizon remaster… Ha-Ha-HaHa-Ha-Ha

Genesis A ne znam, burek na akciji je euro i pol, ali barem se najedeš ko čovjek…i tako negdje dvije godine za cijenu Proa.🙃

pravednik Isplativije od PC do dolaska PS6. Konkurencija ovog momenta može samo rageati i zatvarat studie.

Hmmm rijec isplatljivije ne stoji baš, PC od 900€ ima bolje performanse (Ryzen 7600 + RX 7800XT) naspram PS5 Pro i dosta niže cijene igara na tržištu. Oni koji vec imaju PS5 i viška novaca, bolje je uz PS5 kupiti i PC jer obje platforme su odlicne.

DarkPunisher sad ces dobit odgovor..ali moras kupit disc drive za 150 eura, moras kupit pretplatu itd itd…pa ispadne skupo pa ce ti sastavit PC za 1200-1500 eura itd…

DarkPunisher

DarkPunisher Ajde mi slozi konfu s tim za 900 eura, sama grafa + proca je preko 700 eura.

Ne pricaj nebuloze.

Haha, ovisi gdje kupuješ, mali hint…u EU smo😉

pravednik

Da, stolica mi je uredna svaki dan, procitaj svoj prethodni post i procitaj moj te usporedi performanse i shvatit ces zasto rijeci "isplatljivije od PC-a" ne stoji🙂

DarkPunisher Pa prosvjetli me, daj neki dokaz 🙂

Širok ti je internet, kreni prvo od cijena na Mindfactory.de a onda kreni sa usporedbama, Ryzen 7600 i 7800 XT = 660€😉…ovo nije flex vec samo ispravak netocnog navoda kolege @pravednik…uglavnom da ne idemo dalje u offtopic…

*Edit dobijem barba-smješka na post od tebe a nemaš argument…

Genesis

Dugo sam u PC gamingu da bi podizao cijenu Pro platforme za usporedbu, u mom postu ti uredno piše iznos te Cpu i Gpu…