Pitanje, jel zna tko od vas tko je glavni uvoznik za PlayStation u Sloveniji. Razmatram uzet Pro u Ljubljani ako kod nas budu cijene višlje od 800€. Na prvu mi se čini da su njihove cijene jednake kao u ostatku Europe za PS. Pa jel' znate tko je glavni uvoznik za njih?

To možda možeš saznati na brošuri i uputstvima koje dobiš uz konzolu i ako imaš PS5 i tamo bi trebalo pisati za uvoznike, distributere i ovlaštene servise u zemljama EU. Pogledaj!

TITANXIS e vidis nisam se sjetio toga, thanks. Eto zašto čuvat kutije gaming tehnikalija 😁

Ovi su editi sve Ha-Ha-Ha

Ima li netko info da li ce se i gdje i kada (nadam se 26.9. kada i ostatak svijeta) u HR moci prednaruciti PS5 PRO?

Kontaktirao SD dva puta, zadnji puta jucer 23.9. i dobio info da oni nemaju nikakve info o PS5 PRO!?

Kontaktirao PS podrsku u HR i dobio info da oni nemaju takve vrste informacija i da se obratim SDu…

tom007 može očitovanje zašto želiš kupiti PS5 Pro?

Ma bit će na Sancti, bez brige. Uvijek je bilo.

tom007 Kontaktirao SD dva puta, zadnji puta jucer 23.9. i dobio info da oni nemaju nikakve info o PS5 PRO!?

Laze te @Tuhy, dogovorio je on vec proviziju sa nasim lokalnim skalperom i sve konzole rezervirao.

Pravednik intercepta sve pozive prema Sancti i govori ljudima da neće biti prednarudžbi.

I ja sam se nekako nadao (nakon mog prvog upita prije 10tak dana) da ce ipak biti 26.9 iako oni neznaju nista o tome(mislio sam si: ajde, tek je najavljeno, valjda ce doc i do njih info za koji dan). Ali ako sada, 2 dana prije pocetka prednarudzbi, oni nemaju nikakvih informacija o PS5 PRO - onda me vec lagano strah…

Cak sam pomisio da nisu izgubili distributerstvo - ali ocito nisu…

Nadam se da smo prosli ona vremena kada je PS4 PRO kod nas kasnio za ostatkom EU i svijeta, PS5 smo imali isto kad i svi drugi u svijetu, jos uvijek se nadam da cemo i PS5 PRO

Ako netko dobije neke informacije - please post

Zelda mi ne odgovara vec 10 dana. Harvey Norman vise ne drzi PS u ponudi…

tom007 Tuhy ti inače radi u SD, tako da imaš info iz prve ruke. Moći ćeš prekosutra naručiti Pro.

Flipper

Zato jer sam freek i PS fan, prodao bi se za koji piksel ili frame rate vise. Trenutno je cak i igranje on hold jer ne zelim igrati nesto sto cu za mjesec dva moci igrati u 60fps (umjesto 30) ili gdje cu imati ostrijie lisce na drvecu zbog pokojeg pixela vise…

Tuhy

Ma nema lagano kad je nova plejka u pitanju 🙂

Tuhy stvarno radis u SD ili me Flipper zeza? moj upit u SD je u biti glasio - u koliko sati krecu prednarudzbe 26. - pa ako imas tu info onda bi se mozda malo smirio (nakon sto bi alarm navinuo) 🙂

Genesis tom007 glavni distributer ti je @pravednik

Nema pre-ordera, isključivo preko mene.

Znate što dobivate, cijena premium al to je Sony koji vrijedi svakog centa, plus, za simboličnu naknadu potpisujem svaki primjerak PS-a.

tom007 Tuhy stvarno radis u SD ili me Flipper zeza?

Ne zeza te, Tuhy stvarno radi tamo. Sigurno će javit kad se bude sve točno znalo.

Fenix ma generalno covjek mora pazit sto prica jer je ipak to poslovna tajna….

Sve sto vas zanima u vezi ps5 pro sancte i ostalog pitajte mene

Kad ja i Tuhy imamo odnose onda on sve izlaje.

Evo prosli tjedan mi je reka kad izlazi ps6 i po kojoj cijeni

tom007 Zato jer sam freek i PS fan, prodao bi se za koji piksel ili frame rate vise.

E to je pošten odgovor.

Tuhy radi u SD-u, tako da si bez brige. Ako je rekao da idu prednarudžbe od prekosutra, onda idu.