Genesis
Misliš na ove 500 million konzole? Ili Pro?
Nije stvar u Pro konzolama, nego što su mogli napraviti i plateove za već postojeće konzole jel tako? Neka kost i ne samo kupcima sa dubokim džepovima, nego i onim uskim plitkim što imaju samo za kovanice.
Eh da i kontrolere koji nisu teško limitirani. Makar to zar ne.
Jasno mi je da postoje ovi kolekcionarski paketi i tko može neka kupi. Ja ne mogu nažalost. A fan sam PlayStationa koliko sam živ. I uz svu najbolju namjeru, ne mogu.
Ali mogao sam plateove jel tako? Ili onaj PS1 kabao? Ili gamepad? Retoričko pitanje.
Nezz, meni je ovo fenomenalno sve dizajnom, dakle kad sam vidio svršio sam. Ali da ću sada čekati da pljunem za ovaj paket cirka 1300 eura (kada se sve zbroji šta dođe u njemu, vjerujem da će toliko nekako i biti) neka hvala.
Naravno ovo je moje mišljenje gledano samo iz perspektive zemlje trećeg svijeta. Ionako ja nisam fokus njima nego ovi prvi zar ne, tko jebe mene, ionako Sony zna za prave fanove Playstationa, a to su oni dubokog džepa.
Uglavnom što se mene tiče, držim se svoje launch ps5 konzole. Ako uspijem ugrabiti gamepad, uspijem. Ako ne, jebiga, nije suđeno. Ionako je ovdje sizifova muka nabaviti običnu stvar koja je u EU tri klika s amazona, tako da neću gubiti san zbog toga.
Veselim se (iskreno) vašim slikama kada nabavite.