Brijac super, onda ne bih morao gledati ps njuške u svakoj temi o Xbox kako lupaju kamaru gluposti. A što se mene tiče ja ionako ne želim igrati sad dad Sony igre pa mi takva zabrana ne bi ništa značila, ali usprkos svemu tome, nadam se da razumijes kakvu glupost priželjkujes. I ovako desetak ljudi piše po forumu i sudjelu upravo u ovakvim besmislenim raspravama. Mogu si samo zamisliti kako bi forum izgledao i da tu mogućnost potpuno uklonimo.
A te fore koje slušam već 10 godina da nas nekoliko prestane se prepirati, da bi više ljudi pisalo po forumu su ništa doli teška glupost.
Chono je bio odustan, ja sam znao mjesecima biti, Emilija nema, Mastera nema, Veigue nema i apsolutno se ništa nije promijenilo, već je oslo na gore, a to se dogodi kada pokušavaš filtrirati društvo i ubiti "opoziciju"
Onda treba samo ps fanove ostaviti na forumu da si dajete petice prvih mjesec dva koliko će trebati da se forum potpuno ugasi.
Čitajući ovu temu sam shvatio da stvarno je bolje maknuti se iz svih vijesti o PS jer ovo već granici sa bolešću, kao i izjava da će PC igrači preći na PS radi dvije tri ekskluzive po generaciji.
Pozdrav i uživajte u daljnjim raspravama. Ja se na Brijacevu inicijativu od sada držim Ninentenda i Xboxa jer ps platforme iako imam, ne igram više.