- Uređivano
Deadwalker meni čekanje ne smeta, samo mi je dosta naivno razmišljanje da će PC igrači kupiti 500€ hardware za 2-3 ekskluzive (sada kada znaju da će sve doći na PC prije ili kasnije) ili još bolje, zamijeniti kompletno platformu gdje imaju stotine igara, besplatno online igranje, friend liste, mogućnost modanja i odjednom se prebaciti na PS.
Pa sigurno ni ne razmišljaju tako. Gameri koji su isključivo na PC-u su posebna sorta zatupljenog igrača i to je teško promijeniti. Oni vjerojatno razmišljaju na jedan jedini najlogičniji način, a to je da će im se ekskluzive odlično prodati na PS-u i onda će za par godina ubrati još nešto ekstra para od PC igrača, a time neće izgubiti PS igrače koji žele day1 odigrati ekskluzive i to je točno ovo što su do sad i radili. Ako slučajno s ovime privuku kojeg PC igrača na PS super, ako ne nikom ništa jer će za par godina dati pare za igru na PC-u.
Ja da ne mogu odmah odigrati te neke ekskluzive kao Horizon ili GoW ne bi ih uopće igrao jer bi si pola toga spoilao kroz par godina.