KruxZhlajfa OverHypedG Ah ti boga, kaj će to kod nas bit onda 1500€ jebemti 🥲 Imam frenda u NL-u pa ću prvo probat na direct.playstation.com kupit 30th anniversary. Ako ne prođe Sancta 😁 prayer Gdje? Trollaš jer niš ne vidim? 😅
OverHypedG nisam siguran, mislim da može, ali opet mislim da neki tvrde da nije dobro za konzolu, da ju se onda treba polegnuti
prayer OverHypedG Ja svoj Slim držim vertikalno i sve uredno šljaka bez stalka. Doduše mislim da se referiraš na onaj luquid metal koji su ako be varam u novim Slim modelima zamjenili termalnom pastom, iako sam tu vj u krivu jer se kroz maglu sjećam da sam nešto o tome čitao.
Flipper Znači neki kažu da se ne može, a ti tvrdiš da se može? BTW; od ranog jutra ste na forumu, čekate PS5 Pro pre-order?
Miro Flipper Ja cu do Sancte U kurcu su sa dostavon pa iden uzeti u ducanu i dostavu u ducan odabrati
Miro Flipper Na 12rata ali vjerovatno cu iza nove godine isplatiti odma. Sad je bilo dosta izdataka da bi islo u kešu Uzeo bi ovaj 30 ann pro samo cisto sumnjam da ce ga biti kod nas tako da obican pro
Fenix prayer Doduše mislim da se referiraš na onaj luquid metal koji su ako be varam u novim Slim modelima zamjenili termalnom pastom Varaš se
OverHypedG KruxZhlajfa po zadnjim info kaj imam, kod nas najjačeg bundlea neće ni biti, dualsense i digitalni 30th anniversary
KruxZhlajfa prayer u kojoj regiji si to se stavio u queue. Also kolko je Pro bundle? OverHypedG Ma mislio sam više na običnog Pro-a, očekivao sam da ga kod nas neće biti…
Brijac Flipper Na Sancti isto čekanje za obični PS5 Pro. Jbt koja navala. Gdje točno, nigdje ne nalazim Btw