Nexus
Ova konzola super radi i sve za 5 bi bilo kao neko hvalisanje i zato ljudi i ne hvale toliko ali treba to ipak reći a ovi što se pojadaju ne jadaju se da prikupe vojsku nezadovoljnih istomišljenika već možda neko suosjećanje od ostalih i traže između redaka čitaj: savjet što dalje.
Ali može utjecat na potencijane kupce. Da ne vole određenu konzolu ne bi ni kupovali ali eto dešava se da nešto ne šljaka kak spada pa stoga ono imaš ili nemaš sreće sa svim proizvodima.
Za PS4 se sjećam da su naveliko se jadali oko kontrolera i lošeg materijala za gljive i to videom evidentirali i ja sam istog dana uz konzolu kupil i zaštitne kapice. Sad jel bi se i meni tak desilo da se materijal počne odmah čohati ili ne ne znam ali ipak istna Bog to i jest bila istina jer Sony je potvrdio i u sljedećoj seriji su to poboljšali.
Želim s tim reći da ako neko i ima želju kupit PS5 a kad vidi te komentare o nekim kvarovima a tek kupljeno pa se zapitaju i možda odustanu. Treba se onda jednako hvaliti kao i požaliti na peh.
Hvalite ljudi konzolu jer realno ona i jest dobra konzola (iako je ne posjedujem), snažna, stabilna a za njezino poboljšanje uvijek ima mjesta.