Zero Sve je u životu rizik tako da ti niko ne može ništa garantirati sa 100% -nom sigurnošću ,što se tiče ovog dečka on se time bavi godinama( PS4 i PS5 era) i nisam od nikoga dobio nijedan negativni feedback ni komentar(vezan uz njega a istražio ga prije prve kupovine ajmee 😁), štoviše u svako doba dana i noći je dostupan putem vibera i whatsappa. Ovo je samo konstruktivan prijedlog za svakog ko bi možda uzeo od čovjeka da jeftinije prođe 😉

Meni iskreno fale folderi i VRR.

HideooKoojima A gle neznam neku caku ima. Ja sam također uzimao od njega ne uzimam često jednu dvije igre godišnje i sve super. Imam igre 4, 5 godina stare i sve je u redu s njima. Jednom nisam mogao pristupit acc ali odmah mi poslao drugi acc. Samo sad su hitovi na dan izlaska za PS5 350 kn.

fatamorgana Ja to gledam iz svoje perspektive jer u životu nisam dao pare za DLC ali razumijem u potpunosti da ih ljudi naveliko kupuju pa može biti zeznuto ako se moraš zezati sa regijama, što se tiče cijene može se pregovarati sa njim i voljan je on to spustiti ako si redovan kupac 😀

HideooKoojima
Zapravo lik nema potrebe za preprodajom ukradenih accountova niti drugim ilegalnim radnjama. Matematika je jednostavna.

Budući da kupuje na US store igra od 60$ ga, u najgorem slučaju, izađe oko 400 kuna. E sad, PS4 ima mogućnost iskorištavanja jednog primarnog i dva sekundarna računa. Znači ako primarni proda za 200 kn, a sekundarne po 100 kn lik je na nuli ili u malom profitu u slučaju da je bonove nabavio jeftinije.

Međutim, od kad je u igri PS5 situacija mu je još povoljnija jer svaki račun na isti način može istovremeno biti iskorišten i na PS5 konzoli. Znači ima mogućnost prodaje još jednog primarnog i dva sekundarna računa na PS5!

Sami možete zaključiti o kojoj potencijalnoj zaradi je riječ po jednom računu tako da vjerujem kako je sve "legalno" što se samih računa tiče. Ako ne računamo kršenje Sonyevih uvjeta pružanja usluge. 😁

Meni je neki Čeh maznuo account sa Gran Turismo 6, nemam pojma kako. Frend i ja smo ga dijelili samo i nikom nismo davali podatke. Lik je uspio promijeniti lozinku i mail. Bilo je to prije one 2-stupanjske verifikacije. Nadam se da ga je zgazila neka Tatra.

Šta je sa garancijom i udarom groma?
    jeli garancija pokriva to?

Ne. Viša sila. To pokriva kasko za tehnologiju, ali to rijetko tko uzme, iako je parsto kuna.

Mislim jeli se isplati čovjeku uopce nosit na servis i praviti se blesav, kao ne znam od čega je…ili odmah skontaju

Pa probaj, nekad ne skuze.

eraserhead

Ako nije nešto vidljivo sprženo može proći.
      Ne otvaraju ti oni svaku konzolu ako uopće.

Frank

Zanimljiv lik da toliko još traje 😂

Samo nije baš tako idealno da mu netko promjeni email i šifru može se pozdraviti s accountom ( takoder i oni koji su na drugim slotovima).

Npr. Ja i @Marcilius + njegov pajdo na PS4 uzeli GT 7 za 160 po glavi što je super ✌️

Plejstejšn je najbolji

PS ce uskoro pocet nasumicno stvaljat neke kodove na razlicitim mjestima i oni ce omogucit mogucnost dobitka ps5

4mal veće šanse su mi pogodit eurojackpot

Samo bi htio pohvaliti playstationsupport , nije prvi put da su mi pomogli oko problema i to vrlo kratkom roku max 3 dana . Sad su mi vratili novac za Cyberpunk 2077 jer nisam znao da igra nema Njeamcku sinkronizaciju .

Nište idem radit švabski acc 😃

Cekaj Njemacki store trazi podatke sa osobne zbog PG18 rateinga , pa ja cu popizdit -.-

I usput koga jebu , CB2077 verzija na svabskom storeu ima 8 jezika na našom samo 3

Edit: rješeno CyberDE se skida , sad je pitanje sta prvo pokrenut Cyber ili Horizon cilo vrime se nema sta igrat i sad neznam sta da pokrenem -.-

Horizon, ali polako. Elden Ri... erm, Cyberpunk može pričekati.