samurai82 Vidio sam na jednom video da Playstation 5 ne dolazi sa ultra high speed HDMI kabelom.. pa mi niej jasno bas, jer podrzava hdmi 2.1 standard, a xbox sx dolazi sa ultra high speed hdmjem...
Nexus samurai82 Jučer je John Linneman s DF-a rekao da sve radi kako treba na njegovom CX-u sa kabelom koji je dobio s konzolom. Znaci 2.1 je.
escoban Nije da s razumim u te stvari , al koliko sam ja cita taj hdmi2.1 je samo za igre u 4k i 120fps-ova a TVovi koji imaju taj input su rjetki , a “ozbiljni” igri koje ce se vrtit u 4k 120 fpsova na novim konzolama sigurno nece bit puno
JoelDrake escoban Ma da neće biti puno igri koje donose 4K i 120fps, fokusirati će s ena 4K i 60fps, osim 4K i 120fps HDMI 2.1 donosi VRR i ALLM, olična opcija za gamere je to što su novi televizori kompatibilni s promjenjivom frekvencijom osvježavanja (Variable Refresh Rate), kao i automatskim načinom rada s malim kašnjenjem (Automatic Low Latency Mode) koji pomaže u prikazu čiste slike, bez njenog trzanja ili trganja.
samurai82 Okej.. ma meni i nije bitno, jer imam obicni samsungov, 4K TV, ali eto, dobro bi dosao taj kabel ako i je.. Mislim, morao bi biti, ali budemo vidjeli kada netko bude i demonstrirao jos 🙂
someone Nexus Đabe im ovaj splash screen na početku kad upališ igru sa Home screena kad traje ravno 0.5 sekundi 😃 Ovo izgleda vrhunski.
Fenix Išao sam provjeravat orivacy opcije i vidim na kraju "tags". Zvuči mi nepoznato, ne sjećam se da se moglo ranije tagirat nekoga. Zna li netko više?
Flipper Nije prije bilo. Sad možeš recimo tagirati nekoga ispod slike ili videa koji uploadaš. Recimo ako si igrao s nekim nešto i napravili ste rekordnih 5 killova u meču - tagiraš tog frendača kad sheraš klip ili sliku na PlayStation. 🙂
PS2MASTER Flipper Ovo bi moglo i kod nas... Nexus UK je jedina država koja to radi. To se tiče njih, a ne nas. Flipper oliko znam Njemačka, Austrija, Francuska isto. Dostava će morat i dalje radit. Pa neće zatvorit poštu i dostavu. Vostalom, lik snimio zvukove vibracija i kako se prenosi. Fora.
Nexus Flipper Mi to svakako ne možemo priuštiti (ne mogu ni te države, ali jbg...njihova gospodarstva vs naše blate), bio bi šokiran da zatvore sve u tolikoj mjeri. Imamo jedan lijepi krater od 30+ milijardi kn u proračunu za ovu godinu. Tek bi tada, sve puklo u nas.