Prika Nexus Nema neki jedinstven datum za sve te igre koje ce se nadograditi? Znam da nema ali pitam. Tipa ako ps5 dolazi 19.11. Da te nadogradnje budu sve spremne do tad? Ili ako sam dobro uhvatio, moze se dogoditi da za tu fifu(amo je uzet za primjer) ne dodje nadogradnja a ps5 izađe i da je ne mogu igrat?
buz Možeš je igrat i na PS5, ali neće biti još ta poboljšana verzija dok ne dođe patch. Igrat ćeš PS4 verziju igre na PS5 do tog patcha. Onda ćeš poslije patcha igrati PS5 verziju na PS5.
Prika Flipper pa to je lose,izac ce ps5 a nadogradnje kasne vjerojatno za sve igre... Aj sad sam pametniji,necu nista kupovat ni izmisljat dok ne dodje konzola.
Flipper Pasite oči na ove seksi slike. https://www.flickr.com/photos/playstationblog/sets/72157716669427237/
Nexus Na 19:15 Richard je spomenuo usporedbe između konzola (performanse I guess) i kaže m: "People are gonna be surprised, that's my takeaway, there are surpises that's all I'm going to say" 🤔 Jedino mi pada na pamet da je PS5 možda bio bolji u 3rd party igrama od XSX-a.
DarkPunisher Ili da se Box boota brze ili ucita brze igru? Ko ce ga znati, ali veselim se analizama. Kad se dize embargo?
Nexus DarkPunisher Ma ne vjerujem da je loading u pitanju. Mislim da tu nema prostora za iznenađenje. John (opet DF) je prije 20 dana rekao ovo: https://www.resetera.com/threads/john-digital-foundry-on-ps5-just-talking-to-developers-i-think-people-will-be-surprised-in-a-good-way-about-the-ps5.302165/ We haven't actually had hands on with the PS5 yet, but just talking to developers... I think people will be surprised in a good way. hearing some good things about that PS5. It's not that triple but it's close Uglavnom, jedva čekam taj 06.11. da vidimo što se to krije.
milicevic87 Tzereen Koji će to gušt biti s dualsense igrati igre tipa gran turismo. Na triggerima kad osjetiš da ti blokiraju kočnice ili proklizavaju kotače 🤤
figo Flipper Prva precenzija slušalica. Malo je šturo napisano po meni jer nije naveo lik kako zvuče u igrama, ali ih je dosta dosta nahvalio. Kaže da je zvuk čudo. imam Sony Platinum 7.1 wireless koji već podržava 3D audio, jel moguće da su sad ove bijele bolje od Platinum edicije koje sam platio 170 eura?
samurai82 Vidio sam na jednom video da Playstation 5 ne dolazi sa ultra high speed HDMI kabelom.. pa mi niej jasno bas, jer podrzava hdmi 2.1 standard, a xbox sx dolazi sa ultra high speed hdmjem...
Nexus samurai82 Jučer je John Linneman s DF-a rekao da sve radi kako treba na njegovom CX-u sa kabelom koji je dobio s konzolom. Znaci 2.1 je.
escoban Nije da s razumim u te stvari , al koliko sam ja cita taj hdmi2.1 je samo za igre u 4k i 120fps-ova a TVovi koji imaju taj input su rjetki , a “ozbiljni” igri koje ce se vrtit u 4k 120 fpsova na novim konzolama sigurno nece bit puno
JoelDrake escoban Ma da neće biti puno igri koje donose 4K i 120fps, fokusirati će s ena 4K i 60fps, osim 4K i 120fps HDMI 2.1 donosi VRR i ALLM, olična opcija za gamere je to što su novi televizori kompatibilni s promjenjivom frekvencijom osvježavanja (Variable Refresh Rate), kao i automatskim načinom rada s malim kašnjenjem (Automatic Low Latency Mode) koji pomaže u prikazu čiste slike, bez njenog trzanja ili trganja.
samurai82 Okej.. ma meni i nije bitno, jer imam obicni samsungov, 4K TV, ali eto, dobro bi dosao taj kabel ako i je.. Mislim, morao bi biti, ali budemo vidjeli kada netko bude i demonstrirao jos 🙂