Fico
Svaka ti čast što podržavaš maltretiranje i doxxanje. Tebi je iznimno drago što su nekome prijetili smrću. Zamisli toliku razinu nezrelosti postići da ti bude drago zbog toga.
Ovdje uopće nije bitno je li on u pravu ili u krivu. Ovakvu razinu toksičnosti ispljuvati do te razine da se nekome prijeti smrću... Pa ljudi nisu normalni. Kao jebeni kult. I ti takve podržavaš.
Briga me za konzole i ostale igrive plastike. Ovdje govorimo o tome da se nekome prijeti smrću jer je istaknuo nešto na komadu crno-bijele plastike i ti govoriš da ti je za takvo što iznimno drago. Stvarno te može biti sram
A tak mi ga je zao.... Ne podrzavam prijetnje smrcu, al nek ga zovu glupanom, nek mu jebu sve po spisku.
Mulac si je sam kriv. On je jako dobro znao sta radi. Jos pokusava ljude uvjeriti da neke stvari nije uopce rekao, a video gore pokazuje kontra. A sad place ko kisna godina.
Prosle godine kad je testirao Xbox :
XSX na 55C: "It's definitely kicking out some heat but It's ok. I'm not super worried. I gotta say I'm impressed..."
Neki dan
PS5 na 55C: "I don't think there is any argument that this is a worse console at least for thermals'....
Il nek bude konstantan u necemu il nek odjebe. Al ne ovako nesto da radi NAMJERNO
Znam da sam moderator, ali iskreno, baš me briga. Ako ti ovo stvarno misliš, onda si šupak
A ovo ti zaboravit necu.