PlayStation 5
Mislim da sam opisao već u Ratchetu kada sam prekucavao.
Odlično je. Najbolje rješenje između 30 i 60. Ovdje je odziv još bolji odnosno input lag i refresh pixela.
Da to implementiraju u svaku igru gdje ima lufta recimo 15 frejma jer nemogu postići 60 bilo bi idealno.
Kod igranja je teško skužiti da nije 60.
3900 digital edition, media remote i PS+ godinu dana
Kako to da se svudan po svitu ljudi zale da nema konzola , a kod nas mos bez problema kupit
- Uređivano
Vidite da nije toliko loše ziviti u prčiji.
Hvala Plenkoviću! Hvala Milanoviću! Hvala Tuđmanu!
Istina, gledam nedavno vijest na Kotaku, Japanezeri moraju igrati lutriju da bi dobili cjepivo, skoro isto kao s PS5. Kod nas med i mlijeko, tko što želi, to i dobije. Obećana zemlja.
Digitalne su dostupne svakome ko hoće kupit.
Nema ih na bacanje, ali ak ikog interesira, ovih dana će ju vjerojatno uzet.
Konzole sa BR čitačem dolaze kroz nekih 2 tjedna, isto će ih bit. Zadnja tura je trajala bar tjedan dana prije nego se rasprodalo.
Bundleovi da, jbga, tak je kak je, ali bila je dostupna.
Kakva te mrtva lutrija spopada, jbte led više sa ispraznim lupetanjima?!
Btw. probao sam HDMI 2.1 kabelom na HDMI 2.0 TV. Ništa od 4K/60 s HDR-om u RGB formatu, RGB ide samo ako se isključi HDR. Nije ne znam kakva razlika, tho. Miles Morales recimo i dalje izgleda bolje kada se uključi HDR, RE2 je s druge strane odvratno loš s HDR-om, baš jako loša implementacija. Ovisi od igre do igre, kako smo već negdje spominjali.
Ma sad je to nepotrebno jer se s pola gasa nabavi sve, ali početku sigurno.
Ne znam
Kaj vam smetaju bundleovi?
Uzmeš plejku sa Ratchetom i Spider-manom i/ili Demon's Souls i imaš konzolu i dvije/tri najbolje igre za nju.