pravednik

Bio sam skeptičan radi smanjenja hladnjaka najviše radi buke. Pošto za sada sve isto ili čak bolje nema razloga za paniku. Malo je vjerojatno da će se povećati buka za 2 dana.

Jebiga. Što ćemo sada? Kao da inženjeri znaju što rade...ko bi rekao.

Nexus inženjeri znaju promijeniti threshold na ventove, big brain 😂

StarFox_N

Mislim da sam opisao već u Ratchetu kada sam prekucavao.
    Odlično je. Najbolje rješenje između 30 i 60. Ovdje je odziv još bolji odnosno input lag i refresh pixela.
    Da to implementiraju u svaku igru gdje ima lufta recimo 15 frejma jer nemogu postići 60 bilo bi idealno.

Kod igranja je teško skužiti da nije 60.

Kako to da se svudan po svitu ljudi zale da nema konzola , a kod nas mos bez problema kupit

Vidite da nije toliko loše ziviti u prčiji.

Hvala Plenkoviću! Hvala Milanoviću! Hvala Tuđmanu!

Istina, gledam nedavno vijest na Kotaku, Japanezeri moraju igrati lutriju da bi dobili cjepivo, skoro isto kao s PS5. Kod nas med i mlijeko, tko što želi, to i dobije. Obećana zemlja.

Zero
          I možeš krast. Di ćeš bolje.

Ja stvarno ne znam zašto ljudi idu u Njemačku i ostale prčije.

Digitalne su dostupne svakome ko hoće kupit.
          Nema ih na bacanje, ali ak ikog interesira, ovih dana će ju vjerojatno uzet.

Konzole sa BR čitačem dolaze kroz nekih 2 tjedna, isto će ih bit. Zadnja tura je trajala bar tjedan dana prije nego se rasprodalo.
          Bundleovi da, jbga, tak je kak je, ali bila je dostupna.

Kakva te mrtva lutrija spopada, jbte led više sa ispraznim lupetanjima?!

Btw. probao sam HDMI 2.1 kabelom na HDMI 2.0 TV. Ništa od 4K/60 s HDR-om u RGB formatu, RGB ide samo ako se isključi HDR. Nije ne znam kakva razlika, tho. Miles Morales recimo i dalje izgleda bolje kada se uključi HDR, RE2 je s druge strane odvratno loš s HDR-om, baš jako loša implementacija. Ovisi od igre do igre, kako smo već negdje spominjali.

Tuhy Pa lutrija, da. Neke trgovine tako rade, onda botovi budu beskorisni.

Ma sad je to nepotrebno jer se s pola gasa nabavi sve, ali početku sigurno.

Heat

Da nije bilo tih botova mi bi danas kupovali samu konzolu umjesto bundle sa videoigrama

Heat
                Ma čito sam, al ne vidim poantu da se sad organizira tak nekaj.

Još i kužim u onim situacijama di su se trgali za plejke i kad ih nije bilo. A čak ni onda se nije ni pomišljalo.

Sad kad su se ustabili dolasci i kad će dolazit češće, ne vidim ikakvog smisla da se to napravi u Hrvatskoj.

Tuhy

Da li možda znaš hoće li se uskoro moći kupiti samo konzola umjesto da se kupuje zajedno sa videoigrama

Kaj vam smetaju bundleovi?

Uzmeš plejku sa Ratchetom i Spider-manom i/ili Demon's Souls i imaš konzolu i dvije/tri najbolje igre za nju.