PlayStation 5
Danas ću testirati s HDMI 2.1 kabelom (kratak mi je ovaj od PS5, lol), ali pošto imam "samo" HDMI 2.0 TV kontam da ne mogu dobiti 4K/60 s RGB formatom boja ako uključim HDR. Sad mi je na 4K/60 s YUV 422. Vidjet ću. Btw. da bih uopće dobio HDR na toj rezi trebalo je ručno mijenjati na TV-u postavku za HDMI 2.0 na prošireni format, jer eto, TV nije dovoljno smart.
Uz Xbox One S se dobije ultra speed kabel, naravno da sam s njim prodao obični. Ovaj koristim za PS4 Pro.
Hvala
Da li je tvoj PS5 nova revizija
Najbolja verzija ....
- Uređivano
Javi dojmove kada ju probaš
Budem svakako nije zurba neka skuplja prašinu tjedan dana u Našicama
- Uređivano
Probao ja od kolege s posla.
Također sam uzeo preko Zabe kao i za kolegu forumaša @HideooKoojima.
Imam ga doma sada pa mu skidam igre za maloga.
Stavio sam Ratcheta, vadim mu mast na 4K 40 frejm, 120Hz modu.
Čak je tiši od mojeg, za neku nijansu zanemarivu, kao da ima manji hum ili šum. Nemam mjerač temperature ali na ruku je ista toplina otraga.
Radi već 8 h u komadu, plan je 2 dana.
Bio sam skeptičan radi smanjenja hladnjaka najviše radi buke.
Pošto za sada sve isto ili čak bolje nema razloga za paniku. Malo je vjerojatno da će se povećati buka za 2 dana.
@pravednik Svaka čast što si pomogao Hideu!
Btw kako ti se čini 40fps/4k u 120hz modu?
Svaka mu čast uštedio mi je sigurno 600 kn što nije malo ...
Mislim da sam opisao već u Ratchetu kada sam prekucavao.
Odlično je. Najbolje rješenje između 30 i 60. Ovdje je odziv još bolji odnosno input lag i refresh pixela.
Da to implementiraju u svaku igru gdje ima lufta recimo 15 frejma jer nemogu postići 60 bilo bi idealno.
Kod igranja je teško skužiti da nije 60.
3900 digital edition, media remote i PS+ godinu dana
Kako to da se svudan po svitu ljudi zale da nema konzola , a kod nas mos bez problema kupit
- Uređivano
Vidite da nije toliko loše ziviti u prčiji.
Hvala Plenkoviću! Hvala Milanoviću! Hvala Tuđmanu!