Garrus_V
Općenito je problem konteksta.
Ja vjerujem da postoje pojedinci koji dođu u neku temu samo piknuti da rasplamsaju glupe strasti i stvore svađu, ali takvih pojedinaca je puno manje nego se ovdje prikazuje.
Kao što sam naveo više puta, PS5 sam kupio i vlasnik sam svake Sony konzole koja je do sad izašla osim Vite, a to mi je u planu uskoro nabaviti.
Fan sam Sonya i njihovih proizvoda bilo to konzole, igre TVi ili bilo što. Samo mobiteli su im baš ono odron.
I to isto tvrdim za mobitele koje znam, jer nisam pratio njihove ili mobitele općenito već godinama...
Zadržavam svako pravo da po Sonyu serem, kritiziram ga ili hvalim kao osoba koja zapravo troši svoj novac na njihove proizvode.
A kad mi neko kaže da zbog toga neutemeljeno hejtam, izmišljam neke narative ili pak imam neku skrivenu agendu Sonyu srušit reputaciju, onda nemrem nego zaključit da se radi o fanboju.
Ja nisam neki tamo hejter koji ti je došao srat i provocirat, niti ću dopuštat da se prema meni tak ponaša i najviše me kod Tuhya zasmetalo kaj me on poznaje možda i najduže odavde i opet se ponaša ko da sam neki glupi klinjo koji se jučer prvi put ulogirao.
Naučit razlikovat ljude po forumu i kaj ko piše jer dovoljno smo dugo tu neki da se ne moramo stalo opravdavat ili smirivat tenzije proizašle iz nekih glupavih postova.