prayer To što si izvalio sa tim anketama samo pokazuje koliko zapravo racionalno razmišljaš
Oke, ajmo realno...
Što sam izvalio?
Linkane su 3 ankete sa gaming foruma, sve skupa cca 3000 ljudi.
Konzola je prodana u 10+ milja primjeraka... Tih 3000 anketiranih ne predstavlja ispljuvak ispljuvka u tom sveukupnom broju.
Može Woodie pričat o tome kako funkcioniraju ankete, ali posve realno, objektivno i činjenično, tih 3000 je jednostavno zanemarivo i ne vidim zašto bi te rezultate moral prihvatit kao argument.
Eto ti druga tema, trenutno 65% članova smatra da PS5 nije ružna konzola.
Jel me vidiš da se šepirim radi toga? Jel me vidiš da te rezultate uzimam kao mjerodavno?
Hoćemo i te rezultate uzet i razmatranje i njima dokazat da je Woodie u krivu kad iznosi svoje "činjenice"?
Oke, mijenjamo ploču i ajmo ipak uzet tih 3000 glasova kao relevantne.
Internet anketa?
Na gaming forumima?
U leglu zagriženih fanboya ovog ili onog brenda, leglu mrzitelja svega što se na neki način ne uklapa u njihov svjetonazor, leglu onih koji će hejtat nešto samo zato jer je popularno?
Jesi prepoznal obrazac takvih i na ovom forumu?
Ja jesam, i obojica ćemo zasigurno strpat jedan drugog u jednu od tih skupina, makar se obojica volimo smatrat normalnim članovima koji s prijezirom gledaju na te spomenute skupine.
Relevantnom bi smatro internet anketu među članovima koji pljuju igru poput Uncharteda il Tlou-a samo zato jer je PS exkluziva, ili Halo i Forzu jer su Xbox exkluzive?
Svaka budala se može registrirat i stisnut na neku od opcija, a 5 minuta prije je bio na Metacriticu i stisnuo 1/10 za Tlou2 jer je vidio na internetu da igra ne valja.
S oproštenjem, de me nemoj jebat i ti i Woodie i jebene Woodieve ankete sa gaming foruma.
I jebo ja sebe što se opet dam uvuć u ove gluposti i što trošim vrijeme na čisti kretenizam.
Gluposti oko fanboyizma neću ni pogledat, takva svrstavanja i "argumenti" su još jedna glupost i preseravanje onih koji nemaju niš pametnije za reć.