Uzeo THPS 1+2 na snizenju za 240 kn, svakako ga odigram kad dodje plejka (nadam se u 1. mjesecu) 😛

The São Paulo court ordered, in an injunction, the unlocking of a locked unit of the PlayStation 5 .

The lawsuit, discovered in a Metrópoles investigation and to which The Enemy had access, determined that the console unit would be unlocked within 72 hours from December 17, under a daily fine of R $ 200 limited to the value of the product. There is still appeal by Sony.

https://n4g.com/news/2393930/s-o-paulo-court-in-brazil-orders-sony-to-unlock-banned-playstation-5?fbclid=IwAR2qjtoVCU8dbCcI9mO2na4lQnIQksjn6BVei_tR9700bVH-2BJhex9DeJU

Točno sam znao da će se ovo desiti. Brazil je prvi krenuo, budu i druge zemlje. Sony će dobiti po papcima svugdje, ali neka, previše su se razbahatili.

sad ce prvi mjesec, nadam se da cemo dobit svoje davno narucene digitalne konzole, jel ima ko kakvu svjezu info? zadnje sto znam da su mi iz SD javili mailom da bit trebalo stici pocetkom godine tocnije u sijecnju

BUMP, jel jos ko ceka svoj ps5 iz prednarudjbe odavdje ili sam ja jedini? 😃

Nightyx Čekam ja svoju konzolu Digital Edition ako će ti biti lakše 😀 ali nikako da se približi neki konkretan datum isporuke, navodno bi trebala u Europu stići veća pošiljka konzoli ovaj tjedan pa se nadam da će biti nešto od toga, da nisam ućipio Xbox Series S već bi polako popizdio

Ovo su mi odgovorili danas, izgleda da je prica o velikoj dostavi ovaj tjedan istinita, tako da koga jos nisu namirili iz SDa, vjerojatno moze ocekivati mail uskoro

escoban izgleda brutalno, to je neka treca firma, tak da je cijena vislja nego inace, ali super izgleda

12 dana kasnije

Kakva je situacija sa rest modom u Ps5?
    Jesu rijesili one probleme koje su imali na pocetku sa tom opcijom?
    Cini mi se da je bio problem prilikom budjenja Ps5 iz rest moda...zna li netko nesto o tome i da li koristite rest mode?

Ne koristim i nema ga potrebe koristiti.
    Kontroleri se pune na sony punjač, tako je i najbolje. Konzola se tak i tak podigne brzo i u igri si za par sekundi.
    Nije to PS3.

pravednik kako nema?
      Kad skidas igru bacis ga u rest a ne drzis upaljenu konzolu cijelo vrijeme?!

Rest mode je inače optimiziran na PS5 i s isključenim netom u postavkama troši svega 1,5W, što je svega 0,2W više nego kad je konzola ugašena. Puno bolje od PS4 Pro gdje je bilo na 5W.

Dok skida igru u rest modeu to se penje na 36W (PS5).

Meni je ps4pro u rest modu skidao stvarno brzo igre a ps5 se bojim ubaciti u rest mode zbog djecjih bolesti...