Flipper Znači šta je ovo sad? Jučer mi stigao Fenyx, instalirao igru i sve. Danas upalim igru, meni opet konzola instalira disk??? WTF??? Znači, jučer je apsolutno sve instalirano. I užasno zuji...kao cjepač za drva. Ne kužim ovo.
someone Flipper Koliko sam čitao po netu ovo je dobro poznati bug kod nekih igara. Mislim da je čak netko ovdje na forumu pisao da je imao sličan problem kod neke druge igre. Probaj standardnu proceduru, rebuild database, čišćenje diska i kopiranje ispočetka.
Chaky Flipper Meni to lagano pocinje liciti na urotu, da se svi ostavimo disk verzija i imamo samo digitalne igre kao Steam 😟 Samo problem je sto u odnosu na Steam, PSN je u kamenom dobu.
ante-sb Flipper Mene je tako patio assassin's creed valhalla Napravi ovim koracima Prvo ugasi internet vezu Ubaci blu ray i nista nediraj (nepritiskaj copy sam ce pokrenuti instalaciju) Kada se instalira svih 50gb tada ga ponovo spoji na net Sam bi trebao poceti skidat update,a ako ne onda stisni options na dualsensu i check update Kada se i to instalira izvadi blu ray restartaj ps5 i ponovo ubaci igru i pokreni Nadam se da sam pomogao.
Chaky Flipper PS4 ili PS5 verzija? Danas bas instalirao Dirt 5 PS5 disk verzija, pa da znam testirati. Sama se kopirala, patchirala itd. Ali konzola nije gasena od tada 🦹
weky Ako sređene igre poput Spidermana rade probleme sa stabilnosti PS5, očekujem da će Cyberpunk potpuno uništiti dosta konzola.
Nexus samurai82 Pa ne kopam u rudniku prije gaming sesije. Jednostavno se nakon nekoliko dana počne hvatati sve na donjoj površini. Da li je to koža takva, svatko je drugačiji. Loš dizajn tj. odabir boja. Stvarno nerazumno.
samurai82 Nexus imas kožu takvu.. ja imam njeznu 😛.. Ma meni se ruke znoje za popizdit, ali koristim i DS4, posto igram i ps4 igre 🙂
Flipper Chaky PS4 verzija. Ali, radi sad sve OK. Više se ne inastalira opet, opet i opet. Sve OK radi. 🙂
ante-sb Skunulo mi novu verziju softwera Nigdje nepise sta ja novo Takoder morao napraviti update za dualsense
Dop3 3 puta sam do sad instaliro cod mw. Ujutro upalim konzolu da cu bacit malo MP dok se ne skupi ekipa za gulag kad ono kurcina ajmo sve nanovo instalirat i skidat igru. Na kraju sam izbriso sve tqk da vise ne trebam disk i imam samo warzone skinut. Proklet bio dan kad sam prodo PC