Nightyx Sad ne radi,nešt prčkaju ponovno,stavljaju igre na January Sale koji počinje danas.

Najgora aplikacija koju imam na mobitelu. To je toliko sporo, toliko je starih dijelova na koje te preusmjere, toliko puta me lozinku trazi, sporo, ne-responzivno, notifikacije jedva markam as read, majko mila...U početku je još i bilo oke na prvu, ali što više koristim taj app više mi je muka. Najgore je definitivno kad se dopisujem prek chata s nekim tamo, pa to više majka isusova ne zna ko je kome poslao poruku.

DarkPunisher
Store na PS5 je očajan. Onaj stari je superiorniji u svakom pogledu, samo da su imali malo više resursa na PS4 za bolje izvođenje. Na PS5 stari Store bi bio savršen.

Nexus slazem se, a ovaj a PC-u je prica za sebe...znaci dosao je ovaj January sale, gledam na PC-u nemogu uc...error,
    zatim palim PS5 odem na store tamo ga uopce nema hahah i onda preko moba idem i tamo isto error.

Katafakinstrofa.

Pa od ovih "PS5" igara snižena je Valhalla (mislim da je svejedno na Informarku jeftinija - 315kn) i Observer - to je dobra igra. Čekam nekad tamo da The Pathless bude snižen.

Gledam ovu Tsushimu i ona gleda mene... Gledam i novčanik, a bome i on gleda mene... Sve se bojim. PS rasprodaja već krenula, trebala bi danas i Steam isto. A bome i TLOU2 po dobroj cijeni, 50% skinuto.

Odredio sam si limit koliko planiram na rasprodaje potrošiti ovaj mjesec i sad me Sony majstorski zajebao.

Tzereen Dvije igre za koje imam dosta zamjerki ali su mi opet među najdražim koje sam odigrao na last genu.

U opcijama na ps5 mi je HDR off i deep colour output na off,a imam tv 4k inace..ne razumijem se odmah da razjasnimo ali da li bi trebao ove dvije opcije staviti na ON tj.automatic cini mi se?!
      Hvala

Jel ima itko informaciju dal će fixat cd čitać. Ja neznam dal to tako mora bit al kad je cd unutra i svako tolko ga zavrti imam osjećaj da ce poletit. Jel tako HC bilo i na ps4?

JoelDrake isao sam i onda izbaci ovo.

I onda sam guglao i nasao da moram na TVu postavit poboljsani HDMI ili tako nesto da bi mogao raditi.
        Uglavnom sredio,hvala

Prika
          Da za određeni HMDI port port staviš Enable za podršku ULTRA HD Deep Color, u tvom slučaju na Sony onda Enhanced Format!

Tko tu koga? Spotify tvrdi da im je app dostupna na HR accountu.. Međutim, nemoguće ju je pronaći. Hvala Sony 😆

Ne znam kako vama ali meni se joypad jak brzo prazni.Svaki drugi dan ga mogu punit 🙁

Kikiller

Bas sam htio skomentirati da ne znam da li je do mene koji puno igra ili do joysticka, ali ja ga u zadnje vrijeme jako cesto punim. Imam osjecaj da ga napunim, odigram malo, bacim oko na bateriju kad ono opet na 1 crtici.

Stavite svu vibraciju i zvukove iz kontrolera na medium.

Drzi mi i dalje ok, jednu duzu partiju u danu, samo zaboravljam punit prek noci pa patim kad moram bit kraj kabla.

someone
              Upravo to, ja ne mogu dva dana spojit bez punjenja.Ne kužim kak je tak slab.I da,igram igre bez vibracije.Igre nemaju ni ove nove điđe miđe za novi kontroler.Ne kužim

Pa tak nekak, ne drža 2 dana jer 2 dana su u mom slučaju 20h igre nekad (većinom haha), a to ti je već skoro duplo od kapaciteta. Uzeo bi još jedan joy, ali čekam neku crnu verziju. Ovo s jednim je baš kaos, evo naravno noćaš nisam napunio joy i sad mi je tlaka uopće krenut igrat.

foggy
                A i skupi su.Nisam vidio bogme nikakve akcije sad ovih dana.Ništ

Kikiller Sophos lab ima po 480kn, mislim da je to najniže što ima za nać. Tze je prodavao malo ispod, ali prodao već 🙂
                  Definitivno nije jeftin sport, ali jebiga, kad se baviš plivanjem onda kupiš najbolju opremu za to, tak da previše kukamo a premalo trošimo.

Uzeo THPS 1+2 na snizenju za 240 kn, svakako ga odigram kad dodje plejka (nadam se u 1. mjesecu) 😛

The São Paulo court ordered, in an injunction, the unlocking of a locked unit of the PlayStation 5 .

The lawsuit, discovered in a Metrópoles investigation and to which The Enemy had access, determined that the console unit would be unlocked within 72 hours from December 17, under a daily fine of R $ 200 limited to the value of the product. There is still appeal by Sony.

https://n4g.com/news/2393930/s-o-paulo-court-in-brazil-orders-sony-to-unlock-banned-playstation-5?fbclid=IwAR2qjtoVCU8dbCcI9mO2na4lQnIQksjn6BVei_tR9700bVH-2BJhex9DeJU

Točno sam znao da će se ovo desiti. Brazil je prvi krenuo, budu i druge zemlje. Sony će dobiti po papcima svugdje, ali neka, previše su se razbahatili.

sad ce prvi mjesec, nadam se da cemo dobit svoje davno narucene digitalne konzole, jel ima ko kakvu svjezu info? zadnje sto znam da su mi iz SD javili mailom da bit trebalo stici pocetkom godine tocnije u sijecnju

BUMP, jel jos ko ceka svoj ps5 iz prednarudjbe odavdje ili sam ja jedini? 😃

Nightyx Čekam ja svoju konzolu Digital Edition ako će ti biti lakše 😀 ali nikako da se približi neki konkretan datum isporuke, navodno bi trebala u Europu stići veća pošiljka konzoli ovaj tjedan pa se nadam da će biti nešto od toga, da nisam ućipio Xbox Series S već bi polako popizdio

Ovo su mi odgovorili danas, izgleda da je prica o velikoj dostavi ovaj tjedan istinita, tako da koga jos nisu namirili iz SDa, vjerojatno moze ocekivati mail uskoro

escoban izgleda brutalno, to je neka treca firma, tak da je cijena vislja nego inace, ali super izgleda