Mboopi7 WalesGolfMadrid Ma znam, ali kazem svakako bi ga trebao moci nabaviti za svoju konzolu i onda se spojiti normalno, bez obzira jel ga ima kod nas u PSN Storeu ili ne 😄
samurai82 [deleted] upravo tako.. ja svoju idem podici sutra u infomark.. a ova od necaka je iz t-coma, pa se nadam da ce mu stici u pon-uto.
TITANXIS Nexus OK! Bilo je još nekih verzija kak bi trebala izgledat nova konzola pa mislio da je ovo jedna od njih. Ima još neka verzija kao hibrid ps4 i mogućeg ps5.
TITANXIS buz Meni baš fora takav izgled ko neki veći digi prijamnik, uglavnom da nije nešto veliko poput sadašnjeg ps5. I da nabavim ps5 nemam ga gdje stavit,
TITANXIS Nightyx Nije, nebi vjerovao ali izradit će ih 250 komada, jedan dođe digi verzija oko 8.000 funti što je u kunama 67524.31, a disc verzija 100 funti više. Prava sitnica. Btw sretna ti mjesečnica na ovom portalu.
KruxZhlajfa Sony opet stavlja ove videe oko Europe za sada tek globalni release 😄 Jel netko uloviš šta u Zagrebu na fontani maybe?
someone DarkPunisher Da li ti rade Cloud Flight na PS5? Moje Stingerice su pocele zajebavati i imam problema da mi zvuk radi samo na desnoj sluski pa gledam kaj se nudi jos na trzistu.