WalesGolfMadrid Ma znam, ali kazem svakako bi ga trebao moci nabaviti za svoju konzolu i onda se spojiti normalno, bez obzira jel ga ima kod nas u PSN Storeu ili ne 😄

• [deleted]

samurai82 znaci ako cemo biti sretni bit ce u ponedjeljak najranije 😣

Ovo čekanje me ubija.

[deleted] upravo tako.. ja svoju idem podici sutra u infomark.. a ova od necaka je iz t-coma, pa se nadam da ce mu stici u pon-uto.

Kaj je bilo sa ovim dizajnom jeli to trebao biti izgled novog playstationa ili nešto drugo?

Nexus OK! Bilo je još nekih verzija kak bi trebala izgledat nova konzola pa mislio da je ovo jedna od njih. Ima još neka verzija kao hibrid ps4 i mogućeg ps5.

buz Meni baš fora takav izgled ko neki veći digi prijamnik, uglavnom da nije nešto veliko poput sadašnjeg ps5. I da nabavim ps5 nemam ga gdje stavit,

Svi koji ste uspjeli kupiti PS5, uživajte : ))

Gold Edition jedini model posebno izrađen za šeika u Dubaiju, hehe!

Nightyx Nije, nebi vjerovao ali izradit će ih 250 komada, jedan dođe digi verzija oko 8.000 funti što je u kunama 67524.31, a disc verzija 100 funti više. Prava sitnica. Btw sretna ti mjesečnica na ovom portalu.

TITANXIS ali izradit će ih 250 komada

Nisu puno više ni ovih običnih editiona napravili 🤣

Sony opet stavlja ove videe oko Europe za sada tek globalni release 😄 Jel netko uloviš šta u Zagrebu na fontani maybe?