weky hoćeš li mi objasnit kako je štraca maja šuput dobila konzolu, a znamo i ti i ja da nije čekala isprid pc-a ka i svi ostali
PlayStation 5
Kao što su dobili i ostali "influenceri" tako i ona.
Al ne kužim tu histeriju oko PS5 i plaćanje premije po oglasnicima. Ok, PS4 igre uglavnom rade bolje, ali ponuda zanimljivih PS5 ekskluzivnih igara je praktički nepostojeća. U čemu je problem čekati još 6-12 mjeseci za bolju dostupnost, stvarno mi je problem za prokljuviti. Valjda ima puno više ekipe koja ne zna što bi s novcem ili sa samim sobom.
Kingdom for a PS5.
Kad ćete shvatit da je Weky veliko mudo s vezama na gaming sceni? I zna šta priča. Ne budite nevjernici. Ili Icek.
Nightyx Polazim od sebe, da nabavim PS5, prvo bih prebacio saveove i ostalo na PS5, pa tek potom prodavao. To bi više držalo vodu da sam kojim slučajem i prednaručio konzolu.
O bazi ljudi koji prvi put uzimaju konzolu mi je stvarno teško govoriti i koliko ih je, zamišljam uglavnom ili tinejdžere koji su tek krenuli s žešćim gamingom pored mobitela ili ekipom koja kupi mobitel preko ugovora s pretplatom i dobije konzolu. Ta ekipa i dalje nije u toj HC kategoriji da pošto poto mora imati konzolu. Ali svakom svoje, sami odlučujemo kolika je cijena strpljenja.
WalesGolfMadrid
A bogte nije Maja kupila preko Njuškala konzolu, niti je ta njena konzola ikad vidjela skladište Sancte.
A gle, taj post je vidjelo njenih 500k pratitelja i još su svi mediji prenijeli vijest. Ona je bila optimalan non-gaming influencer.
Vjerojatno bi bolja bila Ella Dvornik, ali ona djeluje iz UK ili od kud već.
Bezveze hejtate. To je jedna konzola.
weky hahahahhah eto donia joj jim ryan osobno, da san ja vlasnik glavnog dobavljaca konzola meni bi transparentnost i kupci bili na prvom mjestu ko naruci taj i dobije naravno po limitiranom broju konzola a ne ovo sta se dogodilo da jos ljudi nisu dobili zbog rvackog nacina poslovanja, a te sotonske 'influencere' koji truju narod bi zaobisa u ogromnom luku, al tako danas funkcionira ovi bolesni svit
Poklanjam kod iz SD od 25% na igre.Tko hoće nek se javi.
- Uređivano
Evo ja dobio od Sancte isto kod za 25% popusta na PS5 igre. Jer sam kod njih prednaručio PS5. Piše da vrijedi samo za PS5 igre.
WalesGolfMadrid
Neću više diskutirat jer si zabrijao i hejtaš.
Ko je planira kupiti ps5 taj je kupija
Ko se pravio dasa bit ce nemoran ja narucivati sad ceka i cekati ce