Nexus To i mene zanima za nas nesretnike koji još nismo nabavili

Kaj se vise nemre aktivirati PS+ trial od 14 dana na PS5 konzoli? Bas sam se nabrijao da cu aktivirati trial na novom accountu i odigrati Maneater dok ne dode patch za Control ali ocito nista od toga. Na PS+ tabu ne nudi trial a kad trazim u Storu pronade mi ga ali kad kliknem na njega nista ne otvara.

Nexus
Velim, nisam gledal količine, al sumnjam da će bit za slobodnu prodaju

Tuhy I ovo je hvale vrijedna informacija. Citiran si na Bug-ovom forumu. Ljudima si dal nadu... A i meni, da morti bude za naručit nova tura.

Uglavnom, i dalje isporuke idu kronološki, po vremenu kad je netko naručil / platil.

Neki će dobit, neki neće, nema tu pomoći.

Tuhy

Jel se zna kad kreće sljedeća tura pre-ordera?

Jok, zasad nemam info.

Znači očekujem kroz koji dan 💣💣💣

Tuhy Kak je krenulo do 2022 nebu u klasicnoj maloprodaji tj policama trgovina. Uzas.

Prika Ma znam barem cu do onda ustedjeti taj iznos a oni pokrpali sw 😃

SD na webu niti nema ponudu za PS5 konzolu.Tako da prije Uskrsa ništ.Tamo oko godišnjih valjda bude.

Mislim da nema šanse da će namiriti sve prednarucene sada, ja sam narucio zadnji dan 09.10. (digitalnu), tko zna koliko ih je na cekanju jos prije mene

Digitalnu vjerojatno nećeš ni dobiti. Ta konzola je u toliko deficitu da čak nije ni smiješno. U nekim razvijenim zemljama su digital pre-orderi dobivali BR verziju u kutijama od digitale.

escoban Nakon ovog što nam rade već evo 2 puna mjeseca trebali bi nam dat koju igru, kontroler i brzinski bj za cijenu konzole.

Sanader ne nego se trebaju ugasit kao firma, najgori preorder koji sam doživio u životu, toliko nesposobnosti da to nisu istine, neko je i skole zavrsava za to, al stas hrvatska posla

Sanader da, digitalke nisu dobili niti oni koji su naručili u prvog krugu, također sam upoznat i stim da su pakirali BR u kutiju digitalki, ali sada to više nije slučaj, sony iz prva nije očekivao toliku navalu na iste, digitalke se isproučuju u jednakoj mjeri kao i BR, evo trenutno je u SD došlo daleko više digitalka nego BR, a to im je ostalo i za nadoknadit, dok je BR u manjim količinama preostao, barem što se tiće prednarudjbi, tako da imaš malo zastarijele informacije, a lažeš ko ćaća 😃