crohunter montoya probaj nazvati 😂 javi se neka sekretarica “welcome to the testing environment“ i prekine
escoban crohunter Nista posalji mail na tu adresu koju su ti dali i stavi dosadasnje njihove mailove u prilog.
solidmerlin Pa yeblo mamu, cim pređem neku igru ona ili dođe na gamepass ili dobije neki free update.
solidmerlin Zero kakvo lansiranje, SHf izašao u septembru a ja ga zavrsio proslog mjeseca… Izaslo prije 5ipo mjeseci. P-E-T I-P-O.
montoya DarkPunisher imam instaliran FF Rebirth i nisam našel nikakve PSSR 2 postavke. Ima samo koji grafički mod hoću.
DarkPunisher montoya Kakve postavke? Upališ igru i pičiš nema tu postavki nikakvih, updateom softvera dobivaš poboljšani PSSR i tjt.
escoban montoya Nije jos doslo, neke ce igre dobit poseban patch, a za one koje nisu imat ces u postavkama PS-a opciju togglanja PSSR-a enchanced modea za igre koje nisu dobile patch a koriste PSSR 1.0
montoya DarkPunisher tak sam i mislil, da se samo igra, a to je već uključeno. Al pročital sam negde za neku drugu igru da bude moguće i isključiti. Možda Alan Wake 2? Ne znam. Nadam se da bude i PD uskoro izbacil za GT7, pa da izgleda još bolje…