doktor1 Napokon sam dočekao taj dan! Nema užasnog shimmeringa na SH2! Nisam ga mogo igrat na PRO koliko je užasno izgledo nakon implementacije PSSR-a Mogu nastavit….
montoya PS5 update sa PSSR2 je vani i isprobal sam FF VII Rebirth. Igra je zaista na oko ljepša, plus ko da je uključen neki jaki antialaising. Evo par skrinsa: Odlično je to odradil Sony!
doktor1 Nisam, ali na neogafu u temi kažu da je napokon igra popravljena Kao i Avatar, drastična razlika
doktor1 Čistio prašinu… Koliko novaca u godinu i pol… Još digitalno: God of War Marvel's Spider-Man Remastered Resident Evil 2 Resident Evil 3 Kingdom Come: Deliverance Royal Edition Grand Theft Auto V A Way Out It Takes Two Unrawel Two The Order: 1886 The Dark Pictures Anthology Season I The Sinking City Remastered
elder8472 Deckovi mala pomoc ako je moguce. Napokon se i ja odlucio kupiti pro konzolu ( sad kad je poskupila 😂). Pa me zanima gdje najbolje kupiti jer kolko gledam nigdje ih nemaju bas.
montoya elder8472 ja sam za disc verziju fata bez garancije + PSVR2 sa godinom garancije dobil 510€ - pa si sad računaj.
elder8472 Brijac Bez diska je, naci digital. Ma da dobim 250e ja sam zadovoljan. Vidim da na njuskalu najmanja cijena je 290
doctorfreak elder8472 Ako za digital bez jamstva dobiješ 300€ jako dobro si prošao. Ja sam disk za te novce jedva prodao.
elder8472 Hvala na odgovorima. Stavit cu 250e pa ak treba spustim jos. Velim gledal sam po njuskalu koja je najniza cijena, pa sam prema tome dosel na 250 🙂
StarFox_N elder8472 Staviš 300 pa ako nakon par dana nitko ne zagrize polako spuštaš. Ako ti nije hitno za novce.
tiqvan elder8472 Ja sam prosle godine stari fat s discom u zalagaonici prodao za 300 eura (kupio slim digital pa mi nije trebao vise). 300 eura mozes dobit sigurno
Picek Kako najavljuju poskupljenja PS5 vjerojatno će skočiti i cijene rabljenih konzola pa je pitanje isplati li se pričekati za 50-100€ bolju cijenu ili riješiti odmah.
Brijac StarFox_N Staviš 300 pa ako nakon par dana nitko ne zagrize polako spuštaš. Ako ti nije hitno za novce. Ovak probaj ak ti nije hitno. Tjedan dana 300€ držiš pa spustiš na 250 ak ne ide.