somethingwrong Genesis pa mozda i ima jaci info al nije da javno smije o tome pisati… U Sancti se svaki dan potpisuje novi NDA 😂
sanzo foggy Sta ti je jadan Tuhy ukrao konzolu? 😃 Od kad sam na forumu svaki put kad je nekom nesto trebalo sa sanctom, covjek se javi i pomogne ako moze. Ne vidim razloga da ga ovako napadas.
foggy Soul Možeš, ali ne broji se od tebe. Ali just for fun možeš. sanzo Taj dio niti nije upitan Sanzaču.
Tuhy Nema potrebe dalje za ovim. Isporuke kreću od četvrtka kak je i navedeno na stranici. Za sve drugo, upite slat na Foggy Productions and Distributions.
foggy Tuhy Za sve drugo, upite slat na Foggy Productions and Distributions. Smijem se ovom cijeli dan, svaka cas. I dalje si pica al ova ti je dobra
Miro Flipper Evo ljudi i Flipper ce imati ps5pro Žena mu je kupila dodatak da sam nadogradi ps5 u ps5pro
Flipper Miro sto je najgore danss sam išao bas tu traku za firmu kupiti. 🤣🤣🤣 Trul kombi sto voze radnici pa su lakirali i bojali karoseriju da prođe tehnički
Miro Flipper Miro lako se rugati nama siromašnima i jadnima Po stoti put Samo su ti 3 slova bitna HDZ
somethingwrong Flipper kombi sto voze radnici pa su lakirali i bojali karoseriju da prođe t Sad je Trul Kombi Pro
KruxZhlajfa 4mal Također stigao od Sancte. Ne bi me iznenadilo da bude dostava u petak, al možda uspije i sutra bome.