PlayStation 5
Evo uplatio Euro, ako dobijem kupuje se komplet
Problem će biti doći do konzole, sve i da se imaju pare.
Gamad jedna, umjesto da naprave maske da se mogu prodavati u velikim količinama + barem ps5 kontrolere lako dostupnim… Ovako je to iskorištavanje nostalgije i FOMO općenito.
12k je ništa…
500 million konzola je bila u ograničenom izdanju od 50k primjeraka pa pogledajte sad cijene.
Naravno ovo super paše skalperima, ali milioni pravih fanova koji bi možda i htjeli nešto od ovoga biće zakinuti. Baš velika proslava 30 godina.
p.s.
Ostali možete kao utješnu nagradu dobiti Horizon Zero Dawn i Days Gone remaster. Geee, thanks Sony.
- Uređivano
Solid_Snake Naravno ovo super paše skalperima, ali milioni pravih fanova koji bi možda i htjeli nešto od ovoga biće zakinuti. Baš velika proslava 30 godina.
Ovo sa ogranicenom kolicinom je samo marketing da se poveca potražnja te prelije hype na osnovni model PS5 Pro, svakako hype olakšava visoku maržu
Solid_Snake i jel ih netko kupuje?
- Uređivano
Misliš na ove 500 million konzole? Ili Pro?
Nije stvar u Pro konzolama, nego što su mogli napraviti i plateove za već postojeće konzole jel tako? Neka kost i ne samo kupcima sa dubokim džepovima, nego i onim uskim plitkim što imaju samo za kovanice.
Eh da i kontrolere koji nisu teško limitirani. Makar to zar ne.
Jasno mi je da postoje ovi kolekcionarski paketi i tko može neka kupi. Ja ne mogu nažalost. A fan sam PlayStationa koliko sam živ. I uz svu najbolju namjeru, ne mogu.
Ali mogao sam plateove jel tako? Ili onaj PS1 kabao? Ili gamepad? Retoričko pitanje.
Nezz, meni je ovo fenomenalno sve dizajnom, dakle kad sam vidio svršio sam. Ali da ću sada čekati da pljunem za ovaj paket cirka 1300 eura (kada se sve zbroji šta dođe u njemu, vjerujem da će toliko nekako i biti) neka hvala.
Naravno ovo je moje mišljenje gledano samo iz perspektive zemlje trećeg svijeta. Ionako ja nisam fokus njima nego ovi prvi zar ne, tko jebe mene, ionako Sony zna za prave fanove Playstationa, a to su oni dubokog džepa.
Uglavnom što se mene tiče, držim se svoje launch ps5 konzole. Ako uspijem ugrabiti gamepad, uspijem. Ako ne, jebiga, nije suđeno. Ionako je ovdje sizifova muka nabaviti običnu stvar koja je u EU tri klika s amazona, tako da neću gubiti san zbog toga.
Veselim se (iskreno) vašim slikama kada nabavite.
Solid_Snake Days Gone remaster
Sry na digresiji, je li DG stvarno taj drugi remater o kojem se priča?
- Uređivano
Čini se tako, barem prema glasinama. Rekli su 24.09. State of Play gdje bi pored Horizona drugi remaster kojeg kuhaju bio Days Gone. Ali to je prema ovim X tračarama
Malo je reći da sam razočaran. Iskreno sada je već Bloodborne joke, ali šteta TLG-a, Gravity Rusha i tako nekih drugih malo opskurnijih naslova koji zaista zaslužuju refresh. A ne fucking Days Gone koji već ima checkerboard 4k + 60 fps. I Horizon, lol. Oba naslova stvarno super izgledaju u 60 fps-a na ps5, apsolutno nepotrebni remasteri.
Bloodborne ce vjerovatno dobit pravi remake, previse lezi para u toj igri da bi samo pukli glupi remaster
Ma Bloodborne cuvaju za PS6 launch.
Solid_Snake na ove 500mil i na one ps4 sive..to je bila vruca roba, sad godinama kasnije to vise nije to… osobno se ne bih ni sjetio tih edicija jer su stvar proslosti.
Pitanje, jel zna tko od vas tko je glavni uvoznik za PlayStation u Sloveniji. Razmatram uzet Pro u Ljubljani ako kod nas budu cijene višlje od 800€. Na prvu mi se čini da su njihove cijene jednake kao u ostatku Europe za PS. Pa jel' znate tko je glavni uvoznik za njih?
To možda možeš saznati na brošuri i uputstvima koje dobiš uz konzolu i ako imaš PS5 i tamo bi trebalo pisati za uvoznike, distributere i ovlaštene servise u zemljama EU. Pogledaj!
KruxZhlajfa dok budes razmatrao opcije, nestat ce konzola….
TITANXIS e vidis nisam se sjetio toga, thanks. Eto zašto čuvat kutije gaming tehnikalija
Moguće da je Big Bang, vlasnik Sancte.