Ma ja mislim da su to skalpercici vecinom pouzimali, ako je tako, nadam se da ce im se obit o glavu 🙂

Scalperi ce obozavat ovo.

Edit: Pro je limitiran na 12300 kom

Sad već liči na nešto što bih kupio. Možda kontroler i kupim, baš sam gledao.

doctorfreak 700$ pc vs ps5 pro 🙂

Odlican video i test, u USA je cijena 700 a u EU je cijena 882 dolara, znaci još 182 dolara za dodatno bolju graficku (Rx 6800 XT, 7800 XT ili 4060Ti 16gb) od 3060Ti koju je koristio unutar buđeta…Mindfactory u EU je ono što je Micro Center u USA za najpovoljnije komponente.

700$ je veleprodajna cijena u USA na koju kupac plaća PDV

Brijac Izgleda top i budi emocije, barem meni kojem je sa 6 godina ps1 bila prva konzola.

I kaj naprave? Obje verzije su digital only. OMG

Ps1 je i poznat po cd unitu i onda naprave ovo.

Da bi stvar bila gora uz ps5 pro verziju idu i 2x edge kontroleri.

Dakle cijena od 1000e je minimum. Bolesno.

doktor1 Bude. Ps5 kontroler i ps portal verzije se mogu kupiti zasebno.

U stvari evo video:

Sterlok 700$ je veleprodajna cijena u USA na koju kupac plaća PDV

Kako god bilo, u EU i UK je osjetno skuplje, pitanje je da li ce kod nas cijene biti cistih 800€ kod glavnog uvoznika?

Evo uplatio Euro, ako dobijem kupuje se komplet

Problem će biti doći do konzole, sve i da se imaju pare.
      Gamad jedna, umjesto da naprave maske da se mogu prodavati u velikim količinama + barem ps5 kontrolere lako dostupnim… Ovako je to iskorištavanje nostalgije i FOMO općenito.

12k je ništa…

500 million konzola je bila u ograničenom izdanju od 50k primjeraka pa pogledajte sad cijene.

Naravno ovo super paše skalperima, ali milioni pravih fanova koji bi možda i htjeli nešto od ovoga biće zakinuti. Baš velika proslava 30 godina.

p.s.
      Ostali možete kao utješnu nagradu dobiti Horizon Zero Dawn i Days Gone remaster. Geee, thanks Sony.