- Uređivano
Uvijek jadni crni i zuti krivi. Hebeni scalperi.
Uvijek jadni crni i zuti krivi. Hebeni scalperi.
Ipak su lihvari pobijedili nema druge nego platiti cijene koje su trenutno. Ima netko kakav pametan link sa ps5 ali da se moze platiti karticom znači neka trgovina. Ja pronalazim ovo: https://satmedia.hr/svi-artikli/playstation/playstation-5-playstation/ps5-konzole/playstation-5-sony-disc-edition-bijeli-destruction-allstars-marvels-spiderman-miles-morales-ps5/
Mislim ove igre me apsolutno ne zanimaju ali nevidim nista pametnije.
Nakon više igranja (puno, puno više...) gotovo sam jednako zadovoljan konzolom kao i u ranijim dojmovima. Baš je mrcina od stroja za te novce. Ono što mi je ipak veliki nedostatak je trajanje baterije na DualSenseu. Čini mi se da je dosta kratko. Koliko vama traje baterija?
Fico i ja sam počeo primjećivat da mi baterija traje dosta kratko i da ću izgleda morat kupit jos jedan sad prije horizona i eldena.
Mislim da oko 4 sata i onda krene javljat da je baterija prazna, a to je s igrom koja ne koristi adaptivne triggere i poprilicno malo vibracija
Ja preporučujem onaj stalak za punjenje i još jedan kontroler.
Tako nekako je i meni, nekih 4-5h igre. Nije ni meni toliki problem prikopčati i onda igrati, ali iskreno, u 2022. očekujem više. Logitechova G915 tipkovnica (ok, znam da je usporedba takva kakva je, različite dimenzije i to) ide i do 30h, a još je RGB. Baš mi je malo apsurdno da ne može dulje trajati. Na kraju ću iskeširati za još jedan kontroler samo radi vlastitog komfora.
Drugi kontroler je obaveza....em kad se prvi isprazni imaš brzu zamjenu...em kad dobiš goste da možes udarit fifu.
Charging station da ne pricam...punjenje on the fly bez kablova je super...a i dobro izgleda
Fico Ono što mi je ipak veliki nedostatak je trajanje baterije na DualSenseu. Čini mi se da je dosta kratko. Koliko vama traje baterija?
Dosta duže nego na Dual Shocku 4. Ova mi traje redovito dvije-tri sesije. DS4 je baš bio pijavica.
Ali dosta ovisi od igre do igre. Multiplayer igre brzo potroše jer ekipa ima konstantno uključene mikrofone, pa se ti zvukovi iz nekog razloga puštaju iz kontrolera. I da bar nešto pričaju, nego je to nekakav blagi šum koji pije bateriju. Opcija je mute, ali ako je tiho i ako si koncentriran, zaboraviš se.
Ja sam bio zadovoljan i sa dzojstikom sa 4, mogao je da opegla 6 sati. Isto je i sa Dualsensom, mada od trenutka kada javi da je prazan, do stvarnog praznjenja protekne i vise od sat vremena.
Kontam da drzi oko 6 sati.
Inace za mene se podrazumeva da imam 2 dzojstika i punjac.
Sjajna stvar, uvek puni kontroleri, nema cekanja. Odmah igras.
Jedan nije dovoljan.
Jel itko primjetio da se DS ne gasi?
Ne znam jel samo meni, ali sami kontroler se uopće ne gasi dok gledam npr. film na Netflixu.
DS4 se ugasio nakon 2-3 minute dok DualSense ostaje upaljen apsolutno čitavo vrijeme dok stoji.
Nigdje ne nalazim opciju da se to uključi, ali trajanje baterije mi je primjetno duže nego na DS4, ali ne znam jel to zato jer imam DS4 od launcha ili stvarno duže traje.
Izostanak lightbara je definitivno od pomoći za battery life, al da se gasi dok nije aktivan trajao bi još duže.
wooddiebone Settings -> System -> Power Saving -> Set time until controller turns off. Mislim da je 10 minuta minimum.
buz A kaj ako sam afk tih 10min ( tipa prisralo mi se pa sam na wcu ) i kad se vratim samo stisnem ps gumb na kontroleru i odmah proradi ili te baci van u meni od pocetka konzole?
doctorfreak Brže kakaj, a ne moraš ni ruke prat svaki put.
Pa upali se samo kontroler, igra će ti dati prompt da je ugašen.
A u accessories postavkama možete dimati to nepotrebno svijetlo na DualSenseu, ali ne znam da će to znatno produljiti trajanje baterije. Vrijedi probati.
buz zahvaljujem...a jbg volim se gospodski isprazniti...polako i čitajući novine..jedino mjesto za potpuni mir u kuci.
Svijetlo i vibration na LOW.
Tak i tak je prejako.
Zvučnik isto smanjiti.
Drži me dosta bolje od DS4.
Mada ja gasim adaptive trigere i ostalo u igrama. Gimmick totalni i osim u Astrou nije dobro iskorišteno.
U Spidermanu više smeta nego koristi.
Ni DS4 ni Dualsense nemaju bateriju za pohvalu. Meni je to otprilike jednako. Dosta slabo.
Baterija bi trebala trajati barem 20 sati, a ne 6-7.
Kako sam promijenio tarifu kućnog interneta sa 50 na 200Mbit, dobio sam i novi ruter. Imao sam problema s internetom na ps5 kad sam se spojio na novi ruter. Brzina mi bila svega oko 2Mbita.
(Mobitel je uredno prikazivao na speedtestu 200mbit)
Čitao sam malo po internetu i našao riješenje, da može pomoći ako se frekvencija na ps5 stavi na 5GHz. Do sada mi stajalo na automatic, a vjerojatno mi se spajalo na 2,4Ghz. Sada na 5ghz leti. 4K 60fps HDR videa na youtube sada jede za doručak.
Dirt 2 (70GB) sam skinuo za manje od sat vremena.
Tako da ako netko bude imao taj problem, nek se nađe ovaj post.
Mobitel
PS5