Čibi mi se kao solidna ponuda iako je naslov za PS5 meh.
PlayStation 5
- Uređivano
Prije dva tjedna 5500, sad 6000 kn zelda ima takav bundle za 5500
Ekupi je počeo dizati cijene za sve, neznam ko bu to kupio kad su na njuškalu po 4500 kn.
- Uređivano
Sophoslab je dobio jedno 10ak konzola pa eto ako je tko zainteresiran. 5000 je digitalna verzija, 6000 je disc konzola + Miles Morales i onaj Destruction kurac, 7200 je disc konzola + joystick + Death Stranding, Fifa 22, Sackboy, Miles Morales, Destruction.
Rekli su da će imati te ponude svako malo, uspjeli dogovoriti neki protok konzola na mjesečnoj bazi.
Jebena cijena , srećom pravednik mi nabavio prije pola godine konzolu ali da je nisam tada nabavio dao bi sada 7k za ovaj zadnji paket jbg
Nadam se da nitko nije zainteresiran davati bagri toliko para za konzolu.
Gt7 je opasno blizu a stanje sa konzolama je kakvo je, čim se vratim doma valja u Zeldu zažmiriti i provući karticu na jedno 300 rata.
Pa nisam baš siguran da je tolika navala...kad nitko nije imao shop u kojem radim je imao...nismo imali ni jedan jedini upit...bez obzira na cijenu.
S time da je bilo oglašeno i na faceu i na njuškalu.
Čak ni sad kad je cijena 5 soma kod nas za disk verziju nema upita.
Tko je htio kupio ju je do sada...a ovi kaj cekaju..vecina ceka onu prvu cijenu od 3750kn...i to razumijem.
U kojem shopu radiš ?
HideooKoojima Ma necemo reklamirat...ionako uskoro odlazim na novo radno mjesto...poanta je da je plejki bilo i kad ih nije imala sancta i ekupi po 5 soma...i nisu se baš prodavale...
U globalu nije više toliko potražnja kao krajem prošle godine.
Ma nije reklamiranje zanima me neke stvari pa da vidim u kojem si Nećes pisati ime i prezime
[deleted]
evo disc bundle na stanju za 5500
Kupi u Xiaomi dućanu. Imaju odlične USB C kablove, braidane. Koštaju 30-40 kuna.
Imam jedno pitanje...ako imam ps4 disk igru...a postoji ps5 upgrade...tj ps5 verzija igre..kako to najefikasnije instalirati?
Jer kad stavim ps4 disk unutra automatski krene sa instalcijom ps4 verzije igre?
Nije li da nakon instalacije ide PS5 upgrade u obliku update-a?
Za Metro Exodus je bilo odvojeno koja je PS4 a koja PS5 verzija, ali to imam digitalno. Za neke ostale mislim da prvo treba instalacija PS4 igre a potom upgrade/zakrpa s neta. Bez diska ionako ne možeš igrati, a čim ga staviš kreće instalacija ako već igra nije instalirana, tak da...Najednostavniji primjer mi je tipa RE2, unlockan framerate i na PS5 to onda zabetonira na 60 fpsa bez nekog dodatnog skidanja ičega. Više od toga ne treba.
Pa da ali me iritira npr stavim ps4 igru i dok je instalira i skine sve patcheve potrošim tipa pola sata...da bi nakon toga stavio ps5 verziju koja je free i onda skida od početka punu verziju igre...
Totalno gubljenje vremena...mislio sam dal se može prekinut instalacija ps4 i odmah nekako stavit ps verziju?