Brijac nije ništa stiglo. Ne znam u čemu je problem. Broj mi je isti i vidim po starim sms-ovim da je radilo prije godinu i pol. Sad resendom kod milijun puta i ništa.
PlayStation 5
wooddiebone Nisu ti ništa dodali u naružbu, to si imao u košarici vjerojatno. Koliko znam uopće na storeu nema te funkcije da ti nude "možda će vas još zanimati". Baš sam išao testirati. Dodam Tsushimu u košaricu i to je to, imaš order and pay, ništa dodatno ne "nudi".
wooddiebone Nešt si krivo stisnuo ili je teško izgličalo. Nikad u životu ovako nešto nisam doživio, a stotinu puta minimum sam kupovao na Storeu.
yakuza_stinger Javi se podršci ili probaj login s kompa.
yakuza_stinger Mjenjao si ga prosle godine, samo kazem
@yakuza_stinger Đeki, da nisi u postavkama moba stavio odnosno zabranio da ti takve poruke ne dolaze? Tipa, ako si blokirao neke promo poruke onda ne dolaze ni 2Step pizdarije. Ako imaš negdje blokirane te push ili kod nekih mobova premium poruke, onda one ne stižu. Znam da ljudima nekad zbog toga ne dolaze kodovi iz banke za aktivaciju aplikacije.
Flipper koliko znam, nisam nikad takvo nešto radio. Eventualno pamtim da recimo sms-ovi za Coinbase bi znali isto tako cijeli dan ništa, a onda idući dan najnormalnije mi slati unutar par sekundi. Sad, da li je to ista situacija, ne znam + ne znam jel se moram odlogirat s PS4, odnosno ne znam ima li potrebe za time.
Impresivno kako mi je konzola tiha u toku igranja.
Inače navikao sam tišinu konzole poslije nove 7216B serije, ali ovo je next level.
Čak sam morao i ustati do komode kako bi naćulio uši i oslušnuo rad.
Savršeno.
Ja ne znam, onda imam duhove doma pa mi ubacuju u košaricu random igre.
Jedna je PS2 igra, a druga je neki jadni kurac za klince.
Baš dvije igre koje nikad nisam ni vidio na storeu, a kamoli atavio u košaricu.
ThomasAAnderson
Kupujem i ja na storeu i isto mi se to nikad nije dogodilo.
Al dajem im benefit of the doubt.
Preljigavo je tak stavljat nekom nešto u narudžbu tak da vjerujem da je neka greška ipak.
Čestitke svima na kupovini stroja za igranje ps4 igri i indijanaca.
A veliki minus svima sto toliko izbjegavate Tuhya ako se ovo nastavi prebaciti ce se raditi u Mall samo da napumpa cijene.
Forumaši me izbjegavaju , al ovih dana plejke idu ko blesave, bez obzira na cijenu i bundleove koji (s razlogom) ljudima nisu po volji.
Mislim da bude sa današnjim danom fajrunt, odnosno, da će sve otić.
- Uređivano
Tuhy Mislim da bude sa današnjim danom fajrunt, odnosno, da će sve otić.
Uvijek nam preostaje Abrakadabra.
Jbte, mi smo majčina dušica i most consumer friendly firma naspram ovih
Nemojte tako o mojoj bivšoj firmi. Tu sam proveo najgore dane svoje mladosti.
Možda su nekome i prodali koju
Ne brini Tuhy, kad im gamepadi počnu driftati, i oni će morati odriftati u tri krasna Malla.