Brijac nije ništa stiglo. Ne znam u čemu je problem. Broj mi je isti i vidim po starim sms-ovim da je radilo prije godinu i pol. Sad resendom kod milijun puta i ništa.

wooddiebone Nisu ti ništa dodali u naružbu, to si imao u košarici vjerojatno. Koliko znam uopće na storeu nema te funkcije da ti nude "možda će vas još zanimati". Baš sam išao testirati. Dodam Tsushimu u košaricu i to je to, imaš order and pay, ništa dodatno ne "nudi".

Fenix e tad kad sam mijenjao, stavio sam sadašnji broj i vidim po zadnjih par znamenki da je. Imam iz 2.3.2020. sms verification code tako da je tada radilo. @Zero isto mi je gdje god probao login. Ima neki mail za podršku ili?

@yakuza_stinger Đeki, da nisi u postavkama moba stavio odnosno zabranio da ti takve poruke ne dolaze? Tipa, ako si blokirao neke promo poruke onda ne dolaze ni 2Step pizdarije. Ako imaš negdje blokirane te push ili kod nekih mobova premium poruke, onda one ne stižu. Znam da ljudima nekad zbog toga ne dolaze kodovi iz banke za aktivaciju aplikacije.

Flipper koliko znam, nisam nikad takvo nešto radio. Eventualno pamtim da recimo sms-ovi za Coinbase bi znali isto tako cijeli dan ništa, a onda idući dan najnormalnije mi slati unutar par sekundi. Sad, da li je to ista situacija, ne znam + ne znam jel se moram odlogirat s PS4, odnosno ne znam ima li potrebe za time.

Impresivno kako mi je konzola tiha u toku igranja.
          Inače navikao sam tišinu konzole poslije nove 7216B serije, ali ovo je next level.
          Čak sam morao i ustati do komode kako bi naćulio uši i oslušnuo rad.

Savršeno.

buz

Ja ne znam, onda imam duhove doma pa mi ubacuju u košaricu random igre.
          Jedna je PS2 igra, a druga je neki jadni kurac za klince.
          Baš dvije igre koje nikad nisam ni vidio na storeu, a kamoli atavio u košaricu.

ThomasAAnderson
          Kupujem i ja na storeu i isto mi se to nikad nije dogodilo.

Al dajem im benefit of the doubt.
          Preljigavo je tak stavljat nekom nešto u narudžbu tak da vjerujem da je neka greška ipak.

Čestitke svima na kupovini stroja za igranje ps4 igri i indijanaca🤣🤣🤣🤣🤣.

A veliki minus svima sto toliko izbjegavate Tuhya ako se ovo nastavi prebaciti ce se raditi u Mall samo da napumpa cijene.

Forumaši me izbjegavaju 😁😓, al ovih dana plejke idu ko blesave, bez obzira na cijenu i bundleove koji (s razlogom) ljudima nisu po volji.

Mislim da bude sa današnjim danom fajrunt, odnosno, da će sve otić.

Tuhy Mislim da bude sa današnjim danom fajrunt, odnosno, da će sve otić.

Uvijek nam preostaje Abrakadabra.

Jbte, mi smo majčina dušica i most consumer friendly firma naspram ovih 😃

Nemojte tako o mojoj bivšoj firmi. Tu sam proveo najgore dane svoje mladosti.

Fico ove godine sam uzeo ps5 (supruga ga zaprimila preko glsa, a ja čeko da dodjem sa posla ko neko dijete), neki dan uzo novi komp, samo da ga gledam mi dovoljno, osjecaj je bolestan 😃

Ne brini Tuhy, kad im gamepadi počnu driftati, i oni će morati odriftati u tri krasna Malla.

Tuhy

No reci ti meni jesu li ostavili kaj za reklamacije jer sam bum bez PS5 ovih dana.😁

Edit:

Riješen problem.

Tuhy Mislim da mall nabavlja direktno..ne preko sancte...nema nikakve sancta naljepnice na kutiji...

Reklamacija kod njih ide da se ispuni obrazac na webu..oni posalju dostavu kod tebe pa dalje riješavaju...nema službenog servisa kolko sam shvatio...

Jedino ak vrijedi onaj zakon kupljeno u EU pa sancta mora i to primiti? Imaš kakav info za to?

Mi zaprimamo i ak je kupljeno kod drugih, al istina, sad mi sinulo da se ne sjećam dal sam ikad imal račun od Mall.hr-a.

Možda je kak ti veliš, da oni sami rješavaju.

Tuhy Mi zaprimamo i ak je kupljeno kod drugih

Podsjetim te na ovo ak bude mi kontroler driftal xD

wooddiebone Sučelje je glupo, kad sam imao nešto u košarici uopće nije bilo indikatora da ima nečega, onda kad sam testirao dodao sam neku igru na koju sam stisnuo buy, a u košarici se našle obje igre. Ispada kao da mi nudi još nešto ekstra, a u biti je igra u cartu cijelo vrijeme. Prilično loše izvedeno. A sad je pitanje kako su se našle te igre tamo jer ni po kakvom algoritmu ne spadaju uz Tsushimu.

buz

Blesavo skroz.
                  Košarica bi se trebala isprazniti ako dugo vremena ne povučeš okidač.

Neka se jave Epic Gamesu za pomoć, oni su eksperti za web košarice.

fensisuperstar
                  Upravo sam pogledao. Obožavam dbrandov PR. Iako sa svojim potezima izgledaju dosta djetinjasto, fali mi taj fuck-you pristup u današnjoj idustriji.
                  Jedino što nikako ne razumijem, na temelju čega PS ima patent? To je kao da na autu promjenim branik za neki zamjenski. Stvarno ne razumijem kako im je to prošlo?

ario0 Jedino što nikako ne razumijem, na temelju čega PS ima patent?

oni nemaju patent na cover itself nego na IZGLED covera (oblik + znakići) Dbrand je nakon cease and desista malo promijenio izgled i stavio druge znakove i usput su patenttirali SVOJ dizajn a sad su im još puknuli jedan fuck you u facu sa ovim internim dizajnom

🙂
                    🙂
                    1 / 2
                    TL;DR s unutarnje strane je binarno ispisan čitav cease and desist od Sonya kakav šamar!

fensisuperstar
                      Hmm, hajde dobro. Bilo mi je iskreno za očekivati da će se slično i dogoditi, čim su paneli tako laki za skidanje.
                      No sve u svemu, dobar prc. 😄

fensisuperstar

Vidio.
                      Ružniji mi je ovaj od originala, ali fora mi je da možeš izmjenit izgled konzole praktički skroz.

Volio bi vidjeti malo hrabrije konture od njih, pa možda čak i od Sonya za neke specijalne verzije.