Kolega prodaje disk verziju za 4600 kn ako netko želi samo je problem što možda već ode dok se netko javi.

Radim 5 min od te poslovnice Mall.hr-a. Ukoliko se pojave ponovno konzole i bude trebalo ugrabiti nekome nek se slobodno javi. Na vama je da pratite dostupnost, ja samo pružam uslugu odlaska i kupovine. 😂

Pitam se dal da se sletim za sat i pol tam da vidim ima li koja ispod šanka slučajno

yakuza_stinger jel ima jos? Prijatelj iz Broda trazi vec 100 godina. @Laf prati ovdje. Možda bude za 3700kn.

Bilo je 2 komada u vitrini, ja sam uzeo svoj, mislim da je @Fico piknuo zadnjeg. Da li imaju jos negdje skriveno, ne znam

pravednik Idemo kampirat u ZG na Jankomir.Tamo su mogučnosti nabavke PS5 realne,po realnoj cijeni.

Ak Mall nema (jbna ponuda, realno), u Sancti još uvijek ima 😇😁😁😁

Tuhy Znam.3.999kn digitalni PS5 sa dodatnim kontrolerom za keš.
    Ovdje ima Mall.hr za niti 3.800kn PS5 sa čitačem.

Znači Sony govnusine prljave.
    Jebo me pas ak mi nije sad došlo da PS5 bacim sa balkona.

Znači odem na Store, nađem Ghost of Tsushima Director's Cut i vidim na popustu je za 400 i kusur kuna.
    Jebeno.

Stavim u košaricu i nastavim za plaćanje.
    Stisnem karticu i vidim nude mi neke još igre da dodam u narudžbu, reko ok, al ne zanima me niti jedna i stisnem za finaliziranje narudžbe.

Evo na mail stigo račun:

Znači usrana govna ti preselectaju dodatne igre u narudžbu.

Evo ne znam kaj da kažem.
    Doslovno sam na 70:30 za pucanje plejke na njuškalo trenutno.

Gamad odvratna smećarska. Fuj.

A da imaš šta za igrati kad odustaneš od Cušime. Skroz korektno od njih.

wooddiebone javi im se, vratit će ti pare odma.

I ne znam što se tu dogodilo, ali čisto sumnjam da namjerno stavljaju u košaricu igre koje s njima nemaju veze. Vjerojatno glitcha nesto.

Ma javit ću se za refund definitivno.

Nadam se da je glitch jer ak nije, izgubili su vjernu mušteriju.

Hvala @herc na dojavi da uopće ima dostupnih konzola i hvala @yakuza_stinger na javljanju da je ostao još jedan primjerak. 💝 Uzeo se PS5 i idući se mjesec uzima 4K monitor.

Ne mogu igrati kao nekada, ne stignem i nekada me i napusti volja, ali dok sam izlazio iz dućana s Plejkom osjećao sam se ko klinac, isto kao kad sam dobio novi komp, Plejku 3 i kad sam kupio četvorku. Nema do uzbuđenja i veselja zbog nove igračke.

S obzirom da nisam Horizon igrao više od 10h, niti sam God of War dovršio, čeka me jako puno nadoknađivanja u finih 4K i 60 FPS-a. I jedva. Čekam.

Usput, vidimo se na stazama Grane Padano 7.

E sad problemi po 2step verifikaciji, neće mi na mob doć poruka lol. Nisam si akaunt pipnuo bar više od godinu dana.